Jochem Hamerling boeken?

Jochem-Hamerling-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jochem Hamerling boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jochem Hamerling

Jochem Hamerling werd geboren op 17 maart 1986. Hij groeide op in een muzikaal ingesteld gezin. Dus begon zijn muzikale reis zodra zijn vingers de pianotoetsen konden raken. Vervolgens waagde hij zich verder aan andere instrumenten zoals de saxofoon en begon te experimenteren met de synthesizers van zijn vader om zijn eerste nummers te maken.

Produceren van pure kwaliteit dansmuziek

Hamerling verhuisde op 17-jarige leeftijd naar Chicago, VS om zijn middelbare school af te maken. Hij werd al snel overweldigd door de geluiden van House Legends zoals Derrick Carter en Paul Johnson. Dit veroorzaakte zijn passie om zich volledig te concentreren op het produceren van pure kwaliteit dansmuziek …

Zijn talent bleef niet onopgemerkt

Na zijn afstuderen keerde hij terug naar Nederland, hij verspilde geen tijd met dj'en in clubs en investeerde in een kwaliteitsstudio om zijn eigen muziek te produceren. Het duurde daarna niet lang voordat grote platenlabels zijn talent opmerkten.

Releases op grote labels

Dit resulteerde al snel in releases op labels als Be One, Armada, Flamingo Records, CR2 Records, Mea Culpa en Madding Crowds om er maar een paar te noemen. Tracks als ‘Air '(Zouk Records)‘ Wrecked' (Abzolut Records) en ‘Bravour’ (Mea Culpa Records) worden allemaal zwaar ondersteund door 's werelds beste DJ's en staan op high-end mixcompilaties.

Boekingen Jochem Hamerling

Muziek is een passie voor Hamerling die 100% schittert in zijn tracks en DJ-sets over de hele wereld.

Kom in de stemming

Jochem Hamerling boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jochem Hamerling bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jochem Hamerling, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jochem Hamerling in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jochem Hamerling boeken

Wilt u Jochem Hamerling boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jochem Hamerling wilt inhuren.

Jochem Hamerling boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!