Loopers boeken?

loopers boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Loopers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Loopers

Een van de meest gevestigde namen in de EDM-scene is dj/producer Loopers. Keer op keer brengt hij mensen een unieke ervaring met zijn producties en dj skills. Zijn muziek is over de hele wereld gespeeld en veel grote artiesten begonnen zijn elektronische vibes en krachtige drops te ondersteunen. Het zou niet moeten verbazen dat Loopers op veel festivals over de hele wereld speelt om zijn voorname geluid te vertegenwoordigen.

2015 is het jaar geweest van het ontwikkelen van de manier om geluiden te creëren waar Loopers ervan overtuigd is dat ze succesvol zijn. Releases op Fedde Le Grand's Flamingo Recordings en Ones To Watch van Laidback Luke waren nog maar het begin. De enorme samenwerking met Dyro gaf een geweldige boost aan zijn carriere, 'Jack It Up' is niet onopgemerkt gebleven voor EDM-fans. Promotors stonden in de rij om Loopers te boeken en zijn populariteit op sociale media steeg enorm. Vlak voor 'Tell Me' op Dyro's imprint WOLV besloot hij loyaliteit te tonen aan zijn fans en liet 'Grind' en 'The Riddle' vallen.

Boekingen Loopers

Dat maakte zijn fans nog enthousiaster voor 'Tell Me', dat in première ging in Hardwell On Air. Dit zeer ondersteunde nummer werd gevolgd door een andere samenwerking met Dyro genaamd 'Set Me Free', het titelnummer van de EP die ook op WOLV werd uitgebracht.

Alsof dat nog niet genoeg was, lijkt de creativiteit van Loopers geen grenzen te hebben. Er zijn meer releases ondertekend op verscihllende grote labels om het elektronische deuntje van deze mysterieuze muzikant te vertegenwoordigen. Over mysterieus gesproken; een blijvende hype houdt de massa in zijn greep. Twee projecten staan klaar om uit de schaduw te treden, en je kunt beter elk sociaal kanaal in de gaten houden, want ze verschijnen in 2016.

Loopers is een artiest met puur talent, zelfvertrouwen, veel uitstraling en hij laat elk publiek los gaan. Vanwege zijn fans zal hij niet stoppen met doen waar hij van houdt. Veel doelen zijn bereikt, dromen zijn uitgekomen; het gevoel van voldoening is met geen enkel ander gevoel te vergelijken. Als entertainer, rauwe producer en genie gemanifesteerd in menselijke vorm, zal Loopers je verbazen met zijn muziek.

Kom in de stemming

Loopers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Loopers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Loopers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Loopers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Loopers boeken

Wilt u Loopers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Loopers wilt inhuren.

Loopers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!