Silque boeken?

Silque-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Silque boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Silque

Silque is een nieuw duo in de house scene afkomstig uit Nederland. Na jaren in de muziekindustrie gewerkt te hebben besloten Frenk de Vries en Edwin de Bruijn de krachten te bundelen. Het was tijd voor hen om de ervaring en kennis die ze hebben opgedaan te nemen en de zaak in eigen handen te nemen.

Rauwe tech house-sfeer

De affiniteit en passie die het duo heeft met de clubscene was een andere reden waarom de jongens het niet konden laten om samen te werken. Ze konden niet wachten om een nieuw geluid in de clubscene van vandaag te krijgen. Ze wilden de rauwe tech house-sfeer volledig terug in de scene brengen. Waar nare geluiden, melodieën, techhouse-gedreven bassen en hi-hats de dansvloeren beheersen.

EP-release ‘Serenity’ ’op SHOMI

Hun visie werkte uit toen de eerste EP-release ‘Serenity’ ’op SHOMI in 2017 werd gesuppord door grote acts als: Mark Knight, Nic Fanciulli, Agoria, Roger Sanchez en Annie Mac. Als dat niet genoeg was, ondersteunde Danny Howard de jongens op BBC Radio 1 en SiriusXM verschillende keren. Het succes van de eerste release bleef niet onopgemerkt toen de legendarische Toolroom Records hun tweede release ‘Back To Back’ ondertekenden. Ook deze release kreeg grote steun van namen als: Pete Tong, Danny Howard, Richie Hawtin, Chocolate Puma en Riva Starr.

Boekingen Silque

Na een succesvol eerste jaar kregen de twee de kans om hun nummer 'Fête' uit te brengen op het nieuwe label van Martin Garrix: STMPD RCRDS. Ook deze track ging in première door Danny Howard en maakt sindsdien elke dag sterke vorderingen.

Kom in de stemming

Silque boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Silque bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Silque, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Silque in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Silque boeken

Wilt u Silque boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Silque wilt inhuren.

Silque boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!