Mr. Belt & Wezol boeken?

Mr-Belt-Wezol-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mr. Belt & Wezol boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mr. Belt & Wezol

Het begint in de zomer van 2013, wanneer Bart en Sam elke week letterlijk een ander festival bezoeken en in plaats van rond te hangen op het hoofdpodium, genieten ze van de kleinere podia. Hier is hun idee geboren om ,Mr. Belt & Wezol. Sindsdien hebben ze hun liefde voor UK en deep house versterkt door hun eigen muziek te produceren.

Klassieke house-vibes

Het is een uniek geluid dat ze produceren, vol invloeden van klassieke house-vibes, en misschien het best wordt weergegeven in hun eerste gezamenlijke plaat, 'Homeless', uitgebracht in 2013. Gemaakt door Sam, de vaste producer van het duo, lanceert Mr. Belt & Wezol als innovators in het creëren van luchtige dansmuziek. Hoewel de twee worden beïnvloed door housemuziek uit de jaren 80 en 90, verwerpen ze het idee om dj-en te serieus te nemen en kiezen ze ervoor om hun nummers te formuleren rond de structuur van popsongs. Door dit te doen, hebben ze een nieuwe ruimte voor zichzelf gecreëerd binnen de EDM-gemeenschap, waardoor ze erkenning kregen van Tiesto, die overweldigd was door de melodieuze bootleg van Drake's 'Too Much'.

Exclusieve deal met Spinnin

Volgens het duo "denken de meeste mensen aan luide hardstyle-kicks wanneer ze de term EDM horen, dat is jammer omdat er zoveel meer te ontdekken is". In 2014 tekent het duo een exclusieve deal met Spinnin 'Records en brengt enkele singles uit, waaronder de enorm succesvolle Oliver Heldens collab' Pikachu '(die steun krijgt van heel veel jocks, waaronder Garrix, Guetta, Hardwell, Solveig en Diplo) en de aanstekelijke Spinnin 'Deep single' Time '.

Hit-single 'Finally'

Tegen die tijd is het duidelijk dat Mr. Belt & Wezol zichzelf willen vestigen als een nieuwe act die breekt met stereotiepe EDM. Hun single 'Finally' uit begin 2015 tilt de zaken naar nog grotere hoogten en krijgt aanvankelijke steun van DJ's als Oliver Heldens, Sam Feldt, Mike Mago, Watermat , Pete Tong en Dirty Vegas. De plaat klimt als een gek in de Beatport-hitlijsten top, 3 weken achtereen. Geproduceerd als een remake van de gelijknamige dansklassieker uit de jaren 90, is ‘Finally’ het ultieme hoogtepunt van soulvolle house-vibes (inclusief de melodie van het origineel van CeCe Peniston) met een eigentijdse groove en baslijn.

Boekingen Mr. Belt & Wezol


Mr. Belt & Wezol in optima forma, zou je kunnen zeggen, en ze worden gewoon steeds beter, want hun samenwerking met Freejak 'Somebody To Love' uit 2015 verandert in een zomerhit van 2015. De track hergebruikt de zang van de beroemde 60's-hit van Jefferson Airplane en brengt het naar dansvloeren over de hele wereld. Nogmaals, alle grote DJ's pikken het op, dat snel de hitlijsten beklimt. Het duo heeft een golf opgevangen en het lijkt er niet op dat het binnenkort zal stoppen.

Kom in de stemming

Mr. Belt & Wezol boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mr. Belt & Wezol bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mr. Belt & Wezol, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mr. Belt & Wezol in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mr. Belt & Wezol boeken

Wilt u Mr. Belt & Wezol boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mr. Belt & Wezol wilt inhuren.

Mr. Belt & Wezol boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!