John Anders boeken?

john anders boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

John Anders boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie John Anders

John Anders is al vele jaren actief in de wereld van de verwondering. Op jonge leeftijd wist hij drie maal achtereen de jeugdprijs in Dordrecht te bemachtigen. Ook vele nationale prijzen op Nederlandse congressen, georganiseerd door de Nederlandse Magische Unie, zijn John Anders in de loop der jaren toegekend. Zowel op het gebied van het goochelen op toneel als op het gebied van table-magic (close-up) en niet te vergeten zijn straattheateract.

Daarnaast heeft John Anders zich ook toegelegd op het creatieve proces van een uitvoerend kunstenaar. Het bedenken van plots, effecten en methoden. Veel goochelaars raadplegen hem en/of hebben van zijn diensten gebruik gemaakt. John Anders schrijft ook boeken en is meerdere malen in het buitenland geweest om collega's te inspireren en motiveren. Hij kan zijn acts dan ook in Frans, Duits of Engels presenteren.

Boekingen John Anders

Maar zijn voorliefde gaat toch uit naar het Nederlandse publiek en daar treedt hij ook het liefst voor op. En misschien bent u wel degene waarvoor hij zijn “snelle handen” uit de mouwen steekt!

John Anders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen John Anders bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met John Anders, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u John Anders in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

John Anders boeken

Wilt u John Anders boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u John Anders wilt inhuren.

John Anders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!