Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken?

johnny lewis elvis imitator boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johnny Lewis / Elvis Imitator

De Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende Elvis imitatie show, uitgevoerd door Johnny Lewis (pseudoniem voor JFM Geerling). Hij zingt de bekendste Elvis Presley nummers LIVE, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don't, wooden heart en vele vele andere bekende songs.

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO Soundmixshow die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist "Jerry Scheff", de pianist "Glen D Hardin", de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis Sam Phillips, de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis "the Jordanaires". Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen (Tupelo, Graceland en de Sun studio). Daarbij trad hij onder andere op in de STAX club in Beale street in Memphis .

De imitator JFM Geerling is onder andere bekend van diverse televisie programma's zoals Bots van RTL4 en Lost in Music van Veronica, nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 en Man bijt Hond NCRV 2005. Ook was hij te horen in radioprogramma's bij BNN radio 3 de NCRV radio 1, de wereldomroep en radio Gelderland. Tevens was de zanger een publiekstrekker op diverse pop festivals zoals Stomppop, bevrijdingsfestival Almere, Koninginnedag op de Dam en op andere diverse grote festivals.

Boekingen Johnny Lewis / Elvis Imitator

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch, want de zanger betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen en dergelijke. De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 "Aloha from Hawaii". Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.

Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit inclusief een professionele geluidsinstallatie. De backround en het orkest staan op mini disk. Een combinatie met een eventueel geboekte, of te boeken band is bespreekbaar. Ook is het mogelijk om als toevoeging aan de show een Body Builder lijfwacht mee te boeken.

Kom in de stemming

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johnny Lewis / Elvis Imitator bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johnny Lewis / Elvis Imitator, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johnny Lewis / Elvis Imitator in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken

Wilt u Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johnny Lewis / Elvis Imitator wilt inhuren.

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!