Frank Anthony Elvis Imitator boeken?

frank anthony boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Frank Anthony Elvis Imitator boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank Anthony Elvis Imitator

Inspired By … The King is de titel van het thema waarmee Frank Anthony de Elvis Presley Imitator met succes LIVE de nationale & internationale podia betreedt. Frank Anthony staat bekend als een van Nederlands beste Elvis imitators. Als sound- & look-a-like verscheen Frank Anthony o.a. in het televisie programma van Ivo Niehe, "Catherine" - RTL4, Ushi & van Dijk - SBS6, en in de T.V. commercial van Holland Casino.

Ook was Frank Anthony te zien in het programma van Rob Kamphues en tevens in de BNN documentaire "Elvissen in de lage landen". Waar Frank Anthony als Elvis Look a Like acte de presance gaf. Een hoogtepunt is de uitnodiging ( 2000 ) welke Frank Anthony kreeg om in The States in het Hilton Hotel, Springfield Ill. U.S.A. te mogen optreden met zijn Elvis imitator act.

Frank Anthony is The One & Only Elvis imitator wereldwijd die samen met JXL de hitsingle van het jaar 2002 'A Little Less Conversation' ten gehore bracht in het programma Stenders Vroeg, radio3 FM. Naar aanleiding van de 25-ste sterfdag van The King, 16 augustus 2002, werd er ter nagedachtenis een speciaal concert gegeven tijdens het LOWLANDS festival, lokatie: de "Foxtrot"– capaciteit 2500.

Boekingsmogelijkheden Frank Anthony "Elvis Presley Imitator"

  • Frank Anthony als solo-artiest - Tape / M.D.
  • Frank Anthony als solo-artiest - Tape / M.D. incl. Backingvocals
  • Frank Anthony - Gospelshow
  • Frank Anthony met 50-mans orkest voor de spectaculaire ALOHA THE GOLDEN MOMENTS FROM HAWAII SHOW (Aloha Tribute)

ALOHA TRIBUTE

In samenwerking met Benny's Big Show Orchestra presenteert Frank Anthony in een 2 1/2 uur durende show ALOHA THE GOLDEN MOMENTS FROM HAWAII, het ULTIEME TRIBUTE aan Aloha From Hawaii, het legendarische concert welke Elvis in 1973 gaf en wat wereldwijd per sateliet werd uitgezonden, Live On Stage! Frank Anthony zal vele bekende Elvis songs uit het "Aloha From Hawaii" concert ten gehore brengen.

Als geen ander weet hij het publiek in vervoering te brengen en het "Elvis gevoel" opnieuw laten beleven. Alles onder begeleiding van het grootste podium showorkest van Nederland, Benny's Big Show Orchestra, bestaande uit 55 musici en 7 vaste vocals. ELVIS GREATEST TRIBUTE SHOW in warme Hawaiiaanse sferen waar U nog lang over zult napraten. Na afloop is er gelegenheid tot een "meet & greet".

Kom in de stemming

Frank Anthony Elvis Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank Anthony Elvis Imitator bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank Anthony Elvis Imitator, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank Anthony Elvis Imitator in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank Anthony Elvis Imitator boeken

Wilt u Frank Anthony Elvis Imitator boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank Anthony Elvis Imitator wilt inhuren.

Frank Anthony Elvis Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!