Phats and Small boeken?

phats and small boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Phats and Small boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Phats and Small

Het productieteam van Phats and Small vond veel van hun succes in het helpen van de Europese wedergeboorte van disco en progressive house. Brighton, VK, Russell Small en Jason Phats werden populair met de dance singles 'Turn Around' en 'Feel Good'. Russell begon zijn dj-carriere op 13-jarige leeftijd toen hij zijn eigen mobiele dj-bedrijf startte en door zijn vader werd begeleid naar bruiloften en feesten.

Small erkent dat het bedrijf niet lang heeft geduurd vanwege zijn afkeer van langzame ballads en zijn onvermogen om te stoppen met vloeken over de microfoon. Tegen beter weten in, richtte Small zijn aandacht op dj'en en housemuziek. Hoe Russell en Jason elkaar precies hebben ontmoet, hangt af van wie je het vraagt, hoewel de twee gekscherend zeiden dat ze elkaar ontmoetten op een dansvloer in Brighton en meteen wisten dat het met een productiematch was. De discogestuurde release 'Turn Around' uit 1999 bereikte nummer twee in de nationale hitlijsten en werd op de voet gevolgd door het vergleijkbare 'Feel Good'.

Boekingen Phats and Small

In september van datzelfde jaar deden ze verschillende remixen van Earth Wind and Fire's 'September' en brachten het uit onder de titel 'September 99'. Phats and Small worden vaak gegroepeerd met andere commerciële dansartiesten en oude vriend Fatboy Slim (Norman Cook), omdat ze allebei uit Brighton komen en veel aandacht hebben besteed aan de Engelse buitenwijk. Phats and Small hebben grote aantallen naar de stad gebracht met hun maandelijkse clubavond, Mutant Disco, in Brighton's Zap Club.

In 1999 brachten Phats and Small hun eerste volledige album uit, Now Phats What I Small Music, met de hulp van zanger Big Ben, wiens stem zowel op 'Turn Around' als 'Feel Good' te horen is.

Kom in de stemming

Phats and Small boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Phats and Small bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Phats and Small, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Phats and Small in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Phats and Small boeken

Wilt u Phats and Small boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Phats and Small wilt inhuren.

Phats and Small boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!