Dario G boeken?

dario g boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dario G boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dario G

Al meer dan 2 decennia is de naam DARIO G (echte naam Paul Spencer) bekend geworden door geweldige dance-tracks, die over de hele wereld hitlijsten werden.

Van de zomerklassieker 'Sunchyme' van Dario G, voetbalhymnes 'Carnaval de Paris' en 'Ring of Fire', The Beach-soundtrack 'Voices', tot zijn allernieuwste samenwerking 'We Got Music' met Dame Shirley Bassey, en ook het schrijven van en samen met Pitbull het officiële mascottelied van de FIFA Wereldbeker 2010 produceren.

Boekingen Dario G

Dario G combineert het vermogen om unieke en tijdloze, wervelende muzikale meesterwerken te schrijven en vast te leggen, en is ook een van de beste dj's en artiesten. Zijn dj-sets bevatten zijn eigen iconische hits die samenhangen met veel meer van vergelijkbare status.

Melodie, passie en vibe staan bovenaan Dario G's lijst. Gooi wat spannende ritmes en zonneschijnhaken erin en je zult zeker een leuke tijd hebben... He Got Music!

Kom in de stemming

Dario G boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dario G bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dario G, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dario G in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dario G boeken

Wilt u Dario G boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dario G wilt inhuren.

Dario G boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!