Jorge Castro boeken?

Jorge-Castro-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jorge Castro boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jorge Castro

Jorge Castro werd geboren op 9 maart 1959 in Asunción, Paraguay. Begon zijn carrière in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay in 1982. Deze prijs bestond uit een contract in dit genoemde TV zender. Aantal maanden later kreeg hij een andere contract om door heel Europa op te treden. Vanaf dit moment begon Jorge Castro een fantastische internationale carrière.

Henny Huismans Soundmixshow

Sinds de Jaren negentig werd Jorge Castro als ‘de 4e tenor’ erkent door de Europese pers en maakte een grote stap in zijn carrière met een onvergetelijke imitatie van Luciano Pavarotti’s Caruso, goed voor een eindoverwinning in de grote finale van de Henny Huismans Soundmixshow van 1991.

Vijftien records CD albums en 8 Live DVD´s.

Tot nu toe bezit hij meer dan vijftien records CD albums en 8 Live DVD´s. Tussen deze, in het jaar 2004, nam hij een eigen geschreven repertoire op van Italiaans en Spaans gezongen liederen in de Studio 2 van de beroemde Abbey Road Studios in London op, waar onder anderen de beroemde artiesten als The Beatles en The Rolling Stones hebben opgenomen. De materiaal van Jorge Castro werd voltooid met de deelname van het London Philharmonic Orchestra onder leiding van de Nederlandse maestro Harry Van Hoof, directeur van het Eurovisie Song Festival gedurende 25 jaar.

Jorge Castro & FRIENDS I

In 2006 launcht hij zijn album Emotions, en in 2007 zijn eerste CD/DVD "Jorge Castro & FRIENDS I" opgenomen in en live concert met groot orkest, koor en ballet in het theater Spant te Bussum, Nederland. In 2008 presenteert hij zijn tweede CD/DVD "Jorge Castro & FRIENDS II" ook opgenomen in een live concert in de Studio 21 in te Hilversum.

World Cup 2010 in Zuid Africa

Op 29 januari 2009 vierde de Zuid-Amerikaanse Voetbal Bond (CONMEBOL) de opening van het Zuid-Amerikaanse Voetbal Museum en het Convention Center waar Jorge Castro de artiestike hoofdpersoon was. Samen met een 110 man orkest, koor en ballet heeft hij nogmaals een prachtig concert bevestigt. De release van dit materiaal vind plaats in 2010 als promotie voor de World Cup 2010 in Zuid Africa. In dat zelfde jaar gaf hij een concert als een tribute aan de Paraguayaanse muziek die ook in 2010 uitkwam in een dubble pack CD/DVD presentatie als “Mi Patria Soñanda – Homenaje a la Música Paraguaya” (Mijn Gedroomde Land – Eerbetoon aan de Paraguayaanse Muziek). Ook heeft hij in dit jaar de productie van het audio-visuele materiaal van een geweldig concert in het opera-huis “Teatrul Odeon” te Bukarest, Roemenië, uitgebracht.

Boekingen Jorge Castro

Op 5 Mei 2011 heeft Jorge Castro een gigantish concert voor 50.000 personen gegeven ter ere van de 200 jaar bevrijding van Paraguay van de spaanse monargie waarvan ook een geweldig CD/DVD word gepresenteerd in 2012.Al de grote concerten die hierboven genoemd zijn werden uitgezonden in de jaren 2006, 2007 en 2008 door TROS Nederlandse Televisie en ook door de belangrijkse digitale Belgische zenders.
De concerten vanaf het jaar 2009 tot vandaag worden uitgezonden door OMROEP MAX.

Het jaar 2013 belooft voor Jorge Castro veel succes en muzikale top momenten zoals de artiest tot nu toe is gewend te leveren.

Kom in de stemming

Jorge Castro boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jorge Castro bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jorge Castro, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jorge Castro in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jorge Castro boeken

Wilt u Jorge Castro boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jorge Castro wilt inhuren.

Jorge Castro boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!