Judy Blank boeken?

judy blank boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Judy Blank boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Judy Blank

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d'r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar groovy americanaliedjes. Op witte adidasjes, dat wel, want de clichés zijn gelukkig ver te zoeken. Met haar laatste spaargeld vertrok ze naar Nashville, waar ze de studio in dook met producer Chris Taylor (Elle King, Miranda Lambert, Rival Sons). Het resulteerde in de langverwachte plaat 'Morning Sun', een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, rootsy gitaarwerk en hier en daar een snufje rock 'n roll. De broeierige hitsingle 'Mary Jane' werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2, ze deelde het podium met The Wood Brothers en Dylan LeBlanc, en met haar folkballad '1995' veroverde ze zelfs het hart van niemand minder dan Elton John.

De afgleopen jaren legde Blank veel pelgrimstochen af naar de Verenigde Staten, waar ze ruim de tijd nam te groeien en geïnspireerd te raken door de cultuur, helden uit de jaren '70 als Gram Parsons en Joni Mitchell, maar ook nieuwere folkartiesten als Big Thief, Hiss Golden Messenger en Julia Jacklin. Ze speelde in donkere koffiebarretjes in New Orleans, ruige clubs in New York en ontpopte zich tot een eigenzinnige liedjesschrijfster, begenadigd gitariste en ontwapenende zangeres. Overal ter wereld weet ze moeiteloos luisteraars aan zich te binden met haar teksten over de struggles die het zijn van een twintiger in de eenentwintigste eeuw met zich meebrengt.

Boekingen Judy Blank

Begin vorig jaar debuteerde ze op SXSW in Austin, ze toerde Europa rond met de indierockers van SUSTO (US) en in september stond ze als eerste Nederlandse act ooit op AmericanaFest in Nashville, het grootste showcasefestival in het genre. Maar we zijn haar nog niet kwijt. Blank is inmiddels weer terug in Nederland, een paar miljoen streams verder, en bracht afgelopen najaar het tikkie wildere broertje van 'Morning Sun', de EP 'Morning After', uit op V2 Records. Op Eurosonic/Noorderslag won ze begin dit jaar het prestigieuze popstipendium van het Cultuurfonds, een week later stond ze op AmericanaFest UK in Londen, ze springt binnenkort de bus van Sam Lewis (US) in voor een Europese tour, en later dit jaar verschijnt tevens het laatste deel van de Morning-trilogie op -jawel- casetteband: The Morning Tapes. Eén ding is zeker: Judy Blank kan slecht stilzitten. En dat is maar beter ook.

Kom in de stemming

Judy Blank boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Judy Blank bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Judy Blank, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Judy Blank in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Judy Blank boeken

Wilt u Judy Blank boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Judy Blank wilt inhuren.

Judy Blank boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!