Jukebox Live boeken?

jukebox live boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

Jukebox Live boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jukebox Live

Jukebox is geen gewone feestband. De reden voor de ver bovengemiddelde feestfactor is simpel. Jukebox bouwt het feest niet alleen, maar laat het publiek op een interactieve manier meebouwen.

Zo is de naam van de band Jukebox zeker niet uit de lucht gegrepen. "U roept, wij draaien" was en is nog altijd het motto. Het repertoire is daarom niet alleen eindeloos opzwepend, dansbaar, gezellig en divers, maar ook nog eens minstens even groot. Naar daadwerkelijk gespeelde verzoeknummers hoef je bij Jukebox niet ver te zoeken.

Enthousiaste interactie

Maar de wisselwerking stopt hier zeker niet. Opmerkingen en gebeurtenissen in de zaal worden direct, met de snelheid van het geluid, voorzien van humoristisch commentaar. Enthousiaste vrijwilligers worden ingezet als achtergrondkoor of showballet, maar mogen ook om andere redenen het podium eventjes met de band delen. Of het nu gaat om een bijzondere act, of het je laten toezingen op je verjaardag. Zelfs van een muzikaal begeleid huwelijksaanzoek staat de band al lang niet meer te kijken.

Kortom, of het nu een kermis, bruiloft, bedrijfsfeest, discotheek, verjaardag, of iets anders is, overal schroeft Jukebox in welklinkende harmonie met de feestgangers het dak er vakkundig af.

Boekingen Jukebox Live

Deze dynamiek, het enorme repertoire en het vermogen te improviseren maken dat geen enkel optreden met Jukebox hetzelfde is. En om dat effect nog eens te versterken is de band nu te zien in drie verschillende shows.

Maar ondanks verwoede pogingen de band zo aan u voor te stellen, gaat er toch niets boven een voorstelling op het podium.

Kom in de stemming

Jukebox Live boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jukebox Live bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jukebox Live, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jukebox Live in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jukebox Live boeken

Wilt u Jukebox Live boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jukebox Live wilt inhuren.

Jukebox Live boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!