K-Liber Live boeken?

K-Liber-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

K-Liber Live boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie K-Liber Live

Deze boys uit Curaçao zijn inmiddels al meer dan 10 jaar samen. Teddo en Pugistix hebben hun studie afgemaakt en staan nu als leraar voor de klas in het middelbaar onderwijs. Nadat ze een aantal jaren in diverse clubs optraden om hun hobby te delen met anderen, ontstond de drang tot meerdere en grotere projecten. In de afgelopen jaren werden dan ook meerdere albums uitgebracht.

Scoorde een enorme hit

De eerste was een enorm succes in de Antillen en Nederland. “LAGE BAI”, “CHICKLETS” en “HASI KI BO KE” werden allen hitsingles. Het tweede album, “MAGNIFICO”, is nog steeds een van de meest gedraaide platen in “het circuit”. Het was logisch dat hierna een “BEST OF” volgde. Ze scoorde een enorme hit met de single “DANSEN” en zo stond K-liber4life ook in Nederland duidelijk op de kaart. Natuurlijk hebben ze erna niet stil gezeten en is, tussen de vele optredens door, nieuw materiaal geschreven.                                      

Vierde album: “Plamatoria”

In 2003 volgde dan ook het vierde album: “Plamatoria”. Op dit album staan hits als ‘Doe wat je wil’ en ‘E yo skaatje’. ‘Da kan nie’  kwam als single uit en daarmee waren zij de meest aangevraagde R&B clip op The Box. Duidelijk was dat we in 2004 veel van deze jongens zouden gaan horen en zo begonnen zij dat jaar met een succesvol optreden op het Noorderslag Festival. Op 15 augustus 2004 was de release van de single “Viben” welke een enorm succes was en een nummer 2 notering haalde in de hitlijsten. Hiervan werd samen met DJ Chuckie en RMX CRW ook een remix gemaakt.

Award voor beste Discotheekact

Tevens kwam het nieuwe album “Schuurpapier” uit, een gevarieerde CD met bijna enkel Nederlandstalige nummers. Van dit album werd ook de single “Loungen” uitgebracht feat. Michael Bryan welke hoog scoorde en een andere kant van K-liber live liet zien. In januari 2005 mochten ze de award voor beste Discotheekact 2004 in ontvangst nemen en stonden die maand ook weer op Noorderslag.

TMF nominatie 2005 voor Best Urban

De TMF nominatie 2005 voor Best Urban wonnen ze helaas niet maar K-liber Live zorgde wel weer voor het nodige spektakel. Door de NISB werden de jongens gevraagd om mee te doen aan de Flash Energy scholentour en waren daarmee ook ambassadeur van het project (opgezet door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) om mensen aan te zetten tot meer bewegen.

Boekingen K-Liber Live

De 3e single van het album Schuurpapier, ‘Doe het’ ft. Def Rhymz, werd in mei uitgebracht en vanwege de populariteit van 24/7 (feat. Ro-L, als extra track op de single) werd ook hier een clip voor gemaakt. Tijdens de 2e editie van de BNN Dutch MOBO Awards mocht K-liber Live in september 2005 de award voor “Best Album” mee naar huis nemen. Een maand later werden ze gevraagd als ambassadeur voor de Herman van Veen Foundation dat zich inzet voor de rechten van het kind waar K-liber4life een bijdrage aan gaat leveren.

Kom in de stemming

K-Liber Live boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen K-Liber Live bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met K-Liber Live, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u K-Liber Live in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

K-Liber Live boeken

Wilt u K-Liber Live boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u K-Liber Live wilt inhuren.

K-Liber Live boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!