Khick boeken?

khick boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

Khick boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Khick

In een wereld waar de grote grijze massa elke dag weer een beetje ernstiger hersendood wordt, heeft elke mens zo nu en dan de behoefte om eens zeer ernstig uit zijn dak te gaan. Even helemaal weg van al die weinig originele, luchtverbruikende Dj's die de meest smakeloze muzikale pulp de ether in jagen.

Gelukkig zijn ze er nog… échte muzikanten, die zonder onnodige kapsones doen waar het publiek om vraagt: een smerig gezellig FEESTJE bouwen! De 6 muzikanten van KHICK begrijpen precies hoe dat moet, getuige hun gevestigde live reputatie

Boekingen Khick

Overal waar KHICK op de planken staat, gaat het dak d’r af! Met de nodige dosis humor en zelfspot, slaat KHICK je in een avondvullende show ongenadig om de oren met de meest actuele hits, de beste klassiekers, de “foutste” disco, de lekkerste rock en de leukste partyplaten… élke show wordt er 200% gas gegeven. KHICK doet namelijk precies wat anderen beloven! Een avondje khicken voor jong, oud, mooi en lelijk is een gegarandeerd succes voor uw feest, kermis, discotheek, bedrijfsfeest of bruiloft.

Khick boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Khick bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Khick, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Khick in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Khick boeken

Wilt u Khick boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Khick wilt inhuren.

Khick boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!