KISSterious-KISS Tribute Band boeken?

kissterious kiss tribute band boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 - 75 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

KISSterious-KISS Tribute Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie KISSterious-KISS Tribute Band

Jij wilde het beste? Nu is je kans het beste te boeken!

KISSterious-KISS Tribute Band is je #1 KISS-eerbetoon en geeft je de KISS-klassiekers in vol ornaat en met alle speciale effecten en persoonlijke acts die je verwacht!

Eelke show van KISSterious-KISS Tribute Band is een rock-'n-roll-feest. De setlist is gevuld met klassiekers als DETROIT ROCK CITY, DEUCE, I LOVE IT LOUD en natuurlijk de favorieten aller tijden SURE KNOW SOMETHING en I WAS MADE FOR LOVIN' YOU.

KISSterious-KISS Tribute Band-shows bevatten de legendarische kostuums, platformlaarzen en make-up. De band gebruikt de kenmerkende instrumenten en een volledig LED-verlicht drumstel. Samen met rokers, vlammen, een knipperend KISS-logo, blinders, sirenes, slingers en vuurwerk, geeft een KISSterious-KISS Tribute Band-show je er een om nooit te vergeten.

Boekingen KISSterious-KISS Tribute Band

KISSterious-KISS Tribute Band speelt een mix van volledige, lite en unplugged shows. Steeds meer wordt KISSterious-KISS Tribute Band geboekt voor grotere evenementen. Enkele highlights:

  • KruiseFest 2019 - Miami (USA)
  • Huntenpop (NL)
  • Reurpop (NL)

Ga terug naar de tijd van glamourrock uit de jaren 70 en ervaar het nostalgische geluid en een geweldige show. Als je denkt dat het te luid is, ben je waarschijnlijk te oud voor

Rock 'n Roll all NITE en Party Every Day!

Kom in de stemming

KISSterious-KISS Tribute Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen KISSterious-KISS Tribute Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met KISSterious-KISS Tribute Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u KISSterious-KISS Tribute Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

KISSterious-KISS Tribute Band boeken

Wilt u KISSterious-KISS Tribute Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u KISSterious-KISS Tribute Band wilt inhuren.

KISSterious-KISS Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!