Koen Kardashian boeken?

koen kardashian boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Koen Kardashian boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Koen Kardashian

Koen Kardashian is een Nederlandse presentator, vlogger, tv en social media personality. Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian, startte zijn carrière als model. Na een aantal jaar modellenwerk te hebben gedaan begon Koen een visagie opleiding. Al snel werd hij de huis visagist van een aantal vermogende vrouwen. Zijn klantenkring groeide razendsnel en dat ging zeker niet onopgemerkt.

In 2015 was Koen voor het eerst te zien in het programma “Niet Lullen Maar Poetsen”. Een programma van Powned waarbij vermogende Rotterdamse jongeren werden gevolgd. Koen viel op met zijn bijzondere persoonlijkheid en levensstijl vol feesten, champagne en kaviaar. Daarnaast was Koen te zien in het SBS6 programma “Queens of the Jungle”. Zijn bereik op sociale media werd hierdoor steeds groter. Inmiddels heeft Koen een following opgebouwd met meer dan 100K volgers op Instagram, en dat blijft exponentieel groeien.

Boekingen Koen Kardashian

Zijn opvallende uitstraling en excentrieke levensstijl zorgen ervoor dat hij zich helemaal thuis voelt in de glitter en glamourwereld. Naast zijn vlogs op YouTube en activiteiten op Instagram, is Koen ook steeds meer te zien op tv. Zo presenteert Koen een aantal series voor MTV Nederland en &C.

Koen heeft inmiddels ook al drie tracks uitgebracht. Zijn eerste nummer, ‘Met je Prada’s in de modder’, groeide enorm snel uit tot een grote YouTube hit. Inmiddels heeft Koen nog twee andere nummers uitgebracht genaamd ‘CHAMPAGNEYNEY’ en ‘Costa niet zo Brava’.

Koen Kardashian, een veelzijdige, unieke en vooral erg gezellige personality die we steeds vaker zullen zien!

Kom in de stemming

Koen Kardashian boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Koen Kardashian bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Koen Kardashian, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Koen Kardashian in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Koen Kardashian boeken

Wilt u Koen Kardashian boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Koen Kardashian wilt inhuren.

Koen Kardashian boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!