Lizzy van der Ligt boeken?

lizzy van der ligt boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Lizzy van der Ligt boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt is een succesvolle Nederlandse ondernemer, mode- en lifestyle styliste en online content creator op Instagram en YouTube.

In Nederland staat ze onder andere bekend voor haar werk als styliste voor magazines, modehuizen en beroemdheden/personalities. Lizzy heeft de foto- en video styling verzorgd voor de grootste nationale en internationale modebladen zoals Glamour, Grazia, Vogue en Linda.meiden. Ook werkt ze regelmatig samen met de grootste lifestyle- en modemerken zoals: Louis Vuitton, H&M, Mango, Calvin Klein, Núnoo Bags, Sony, Clinique, YSL Beauty, Levis en Nike.

Door Lizzy's originele stijl en verfrissende outfit combinaties is ze een inspiratie voor veel vrouwen en mannen. Ze is uitgegroeid tot één van de grootste mode- en lifestyle influencers van Nederland. Lizzy houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Zij deelt dit ook grag met haar online publiek. Ze is zich er heel goed van bewust dat zij een bepaalde invloed heeft op haar following en vindt het belangrijk om bewustzijn te creëren voor belangrijke onderwerpen als 'gender equality' en 'sustainability'.

Boekingen Lizzy van der Ligt

Lizzy is al meer dan 8 jaar actief in de Nederlandse mode-industrie. In 2017 heeft zij haar liefde voor mode omgezet in haar eigen kledingmerk, Le Café Noir Studio. Geïnspireerd door haar levensstijl vindt ze haar ontwerpen terwijl ze de wereld rondreist. De stijl van Lizzy is dan ook kleurrijk, met veen prints. Dit weerspiegelt ook haar verschillende collecties.

Kom in de stemming

Lizzy van der Ligt boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lizzy van der Ligt bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lizzy van der Ligt, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lizzy van der Ligt in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lizzy van der Ligt boeken

Wilt u Lizzy van der Ligt boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lizzy van der Ligt wilt inhuren.

Lizzy van der Ligt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!