Kris Kross Amsterdam boeken?

Kris-Kross-Amsterdam-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kris Kross Amsterdam boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam (KKA): is een gerenommeerd, krachtig, energiek trio is, met hitsingles en shows wereldwijd ooit ontstaan met twee broers in 2011 in Amsterdam. Met hun naam als eerbetoon aan het legendarische Amerikaanse duo uit de jaren 90 hiphop gouden eeuw - Kris Kross, waar ze zo dol op zijn - wilden de broers Sander en Jordy Huisman een geluid creëren dat hun talloze invloeden op naadloze wijze smeedde. De broers besloten om feesten te organiseren in Amsterdam, hun geboortestad. Hier konden ze precies spelen wat ze misten in de Nederlandse clubscene: een onconventionele mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house. Jordy en Sander hadden eerst hun eigen act, maar later in 2014 bundelden MC Yuki Kempees hun krachten. Sindsdien ging Kris Kross Amsterdam verder als trio.

Deal met platenlabel Spinnin 'Records

2015 was het jaar dat Kris Kross Amsterdam een deal sloot met het platenlabel Spinnin 'Records en hun eerste release ooit had: "Tot de ochtend". Nadien liet KKA meerdere releases op het label vallen, met een extreem grote impact, die wereldwijd de aandacht trokken. Onder deze releases zijn: "SEX", een internationale megahit met Cheat Codes met meer dan 515 miljoen streams, "Are You Sure?", Een enorme samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphopartiest Ty Dolla $ ign, "Vámonos "Met voormalig Fifth Harmony-zanger Ally Brooke en rapper Messiah, en de release met Conor en The Boy Next Door," Whenever ". Deze track is afkomstig van Shakira's "Whenever, Wherever", maar werd ondergedompeld in KKA-stijl en werd de ultieme zomerhit van 2018. "Whenever" is goed voor meer dan 173 miljoen streams in totaal en kreeg wereldwijde aandacht van Billboard Dance Chart, Global Top 50 Chart en 29 Viral Charts op Spotify. Om het helemaal af te maken, heeft het record een gecertificeerde platinastatus in Nederland en Zweden bereikt - en een gouden status in Finland. Met hun nieuwste en eerste Nederlandse hit "Hij Is Van Mij" klom KKA onmiddellijk naar een Nederlandse # 1 positie. Deze pakkende, prestigieuze releases - die typisch zijn voor het KKA-geluid - verzamelen samen meer dan het waanzinnige aantal van 1 miljard streams.

Boekingen Kris Kross Amsterdam

Naast het maken van hitsingles, hebben de jongens van Kris Kross Amsterdam wereldwijd optredens. Ze nemen hun wilde energie overal mee naartoe en verliezen nooit hun Amsterdamse mentaliteit: het feest is waar KKA is. Elke show die ze doen is een unieke ervaring op zich. Met het hosten van verschillende podia en gemarkeerde sets in Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE), Ultra Music Festival (VS), bewijst Kris Kross Amsterdam steeds meer dat ze een uiterst getalenteerd collectief zijn dat laat zien dat het een nog grotere succesvolle act wereldwijd.

Kom in de stemming

Kris Kross Amsterdam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kris Kross Amsterdam bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kris Kross Amsterdam, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kris Kross Amsterdam in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kris Kross Amsterdam boeken

Wilt u Kris Kross Amsterdam boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kris Kross Amsterdam wilt inhuren.

Kris Kross Amsterdam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!