La Bouche boeken?

la bouche boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

La Bouche boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie La Bouche

Frank Farian, de man achter Boney M en Milli Vanilli, rolde in 1995 zijn equivalent uit de jaren '90, La Bouche, uit. Zanger Melanie Thornton en rapper Lane McCray, gevestigd in Duitsland, werden nummer één in Europa en Canada met hun singles 'Sweet Dreams' en 'Be My Lover'.

In 1995 bracht het duo hun eerste Amerikaanse single "Tonight Is the Night" uit voor Logic Records. Met een mix van R&B, house en pop, verscheen Sweet Dreams in september 1995, geproduceerd door Farian; All Mixed Up verscheen in 1996, een jaar later gevolgd door Moment of Love. In 1998 gaf La Bouche S.O.S.

Boekingen La Bouche

Na het verlaten van het duo in 2001, kwam Thornton om het leven bij een vliegtuigongeluk in Zwitserland, ze was op reis van Berlijn naar Zürich toen het vliegtuig neerstortte, waarbij zij en de andere 23 passagiers aan boord omkwamen. McCray bleef optreden als La Bouche met andere vocalisten en sloot zich uiteindelijk aan bij de Hongaarse zangeres Sophie Cairo in 2016; het duo bracht in 2017 "Sweet Dreams" uit en in 2018 "Night After Night".

Kom in de stemming

La Bouche boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen La Bouche bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met La Bouche, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u La Bouche in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

La Bouche boeken

Wilt u La Bouche boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u La Bouche wilt inhuren.

La Bouche boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!