Lakeisha Coco Charel boeken?

Lakeisha-Coco-Charel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lakeisha Coco Charel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lakeisha Coco Charel

Ex on the beach: Double Dutch Lakeisha lanceert videoclip “Als het eten maar lekker is”. Nadat haar uitspraak in de MTV – serie Ex on the Beach: Double Dutch “als het ontbijt maar lekker is” veelvuldig op Tik Tok werd gepersifleerd, ontstond bij Lakeisha spontaan het idee om hier iets mee te doen.

Als het eten maar lekker is

Ze schreef voor de fun, zelf een tekst en tijdens een “chill avond” maakte een vriend er een beat op. En zo was daar het nummer “ Als het eten maar lekker is” geboren. Ze verzamelde haar creatieve vrienden, waaronder haar EX Celeste en maakte er een bijpassende videoclip bij. Vandaag is de videoclip “Als het eten maar lekker is” online gekomen en geïnspireerd door de inspratiebron TikTok met een bijbehorend TikTok – dansje op “Yummy Yummy in my Tummy”.

Boekingen Lakeisha Coco Charel

Op vele verzoek zal het nummer binnenkort ook op de streamings platformen worden geplaatst. Lakeisha’s tweede naam is Charel waardoor ze in haar omgeving al snel Coco Charel, afgekort Coco werd genoemd. Omdat dit muzikale uitstapje naar meer smaakt zal Lakeisha dit project onder de artiestennaam Coco Charel uitvoeren.

Kom in de stemming

Lakeisha Coco Charel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lakeisha Coco Charel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lakeisha Coco Charel , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lakeisha Coco Charel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lakeisha Coco Charel boeken

Wilt u Lakeisha Coco Charel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lakeisha Coco Charel wilt inhuren.

Lakeisha Coco Charel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!