Lisanne Spaander boeken?

lisanne spaander boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Lisanne Spaander boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lisanne Spaander

Doorgebroken bij het grote publiek met de emotionele single Vechtersbaas, zet het jonge talent Lisanne Spaander nu de volgende stap met de 6 tracks tellende EP "Mijn Strijd". Zes nummers waarop ze laat horen dat ze een talent voor de toekomst is. Het nog maar jonge leven van Lisanne Spaander laveerde de afgelopen twee jaar tussen diepe dalen en hoge pieken. In oktober 2014 werd het ewing-sarcoom bij haar ontdekt. Botkanker. De diagnose maakt een enorme impact op het leven van de destijds 16-jarige Lisanne, die om zichzelf te kunnen uiten haar toevlucht zoekt in de muziek.

Het zelfgeschreven Vechtersbaas is het resultaat. “Het liedje heeft me kracht gegeven en ik hoop dat het ook anderen die in dezelfde situatie zitten kracht geeft”, aldus Lisanne. “Vandaar ook dat ik in het Nederlands zing. De eigen taal geeft veel meer mogelijkheden om écht een boodschap over te brengen.” Het muzikale heeft er volgens de zangeres altijd al ingezeten. “Op de basisschool viel op het laatste moment een hoofdrolspeelster van de schoolmusical uit.

Toen heb ik schijnbaar - ik kan het me zelf niet eens meer herinneren - gezegd ‘dat doe ik wel’. Toch kwam de echte interesse pas op de middelbare school, nadat ik de Theaterklas had gevolgd op de HAVO. Daarvandaan ben ik me gaan ontwikkelen. Ik heb op de Popschool zang-, gitaar- en pianoles gevolgd, optredens gedaan enzovoorts. Dat is niet gestopt toen ik ziek werd. Sterker nog, muziek heeft me er doorheen geholpen.”

Vechtersbaas

In 2015 wordt Spaander verrast door het programma Staatsloterij Puur Geluk. Ze mag haar Vechtersbaas op tv zingen, begeleid door de Marcel Fisser Band. Haar talent valt op bij Cornelis Music, dat haar een contract aanbiedt. Onderwijl gaat het behandeltraject door én werkt Lisanne hard aan de afronding van haar eindexamen HAVO. “Voor het genezingsproces helpt het enorm als je diverse doelen voor ogen houdt. In mijn geval mijn opleiding, maar natuurlijk ook het werk aan diverse liedjes en uiteraard optredens.” Het nummer Vechtersbaas heeft de zangeres gedurende het ziekteproces niet alleen gesteund, het nummer heeft ook deuren geopend.

Lisanne Spaander heeft zangles gehad van Pia Douwes, opgetreden met Jeff Zwart, Claudia de Breij, Syb van der Ploeg en Jeroen van der Boom en stond in maart 2016 als klap op de vuurpijl voor 17.500 man in een uitverkochte Ziggo Dome met Marco ,Borsato. Nu is er de cd Mijn Strijd, met daarop twee eigen composities in de vorm van Vechtersbaas en Dichtbij Jou, twee goed gekozen covers (Mag Ik Dan Bij Jou en Borsato’s Droom Durf Doe en Deel) en een door Han Kooreneef voor haar geschreven nummer.

Boekingen Lisanne Spaander

“Daar ben ik enorm trots op, dat nummer past helemaal bij het verhaal dat ik wil overbrengen. Een nummer als Ik Mis Je sluit zo mooi aan op hoe ik me voel en daar kan ik al mijn emotie in kwijt! Daarnaast ben ik enorm trots dat Jeroen van der Boom mijn duetpartner is op Als Je Danst Met Mij (geschreven door Edwin de Groot & Marcel Fisser).

Ik ben super perfectionistisch en in die nummers klopt het echt helemaal.” Mijn Strijd is voor Lisanne zowel de afronding van een hoofdstuk als de stap naar de toekomst. Met een HAVO-diploma en de debuut-cd op zak, worden de komende twaalf maanden een ‘tussenjaar’ om de wervelwind van de afgelopen twee jaar even te laten bedaren en ten volle te onderzoeken waar de muziek haar heen brengt. “Ik kan niet wachten tot ik het land in kan om optredens te doen.

De periode die achter me ligt was vervelend, maar ik heb dat zeker niet altijd zo ervaren want het heeft me ook gebracht waar ik nu ben. In het ziekenhuis vond ik het vooral ook zielig voor alle anderen die ik om mij heen zag en ik was indien mogelijk altijd bezig hen te helpen. Nu ik schoon ben, hoop ik daarom meer dan ooit met mijn muziek ook anderen kracht te geven, te steunen en te inspireren.”

Kom in de stemming

Lisanne Spaander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lisanne Spaander bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lisanne Spaander, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lisanne Spaander in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lisanne Spaander boeken

Wilt u Lisanne Spaander boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lisanne Spaander wilt inhuren.

Lisanne Spaander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!