Ludduvudduh boeken?

ludduvudduh boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ludduvudduh boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ludduvudduh

Zoals elk mooi avontuur in het avonduur, ontstond een ruime 20 jaar geleden de Embryo van Ludduvudduh op de hoek van de plaatselijke bar.
Vier muzikale vrienden zittend onder rokerig gedimd licht, keken elkaar over hun halfvolle schuimloze glazen, indringend Urekariaans aan. Wat wil iedereen diep in het hart nou echt? Waarom geven we de mensen niet wat ze echt willen? Gezelligheid, Lol maken , ongegeneerd zingen en lallen, het feest der herkenning!

Daar, op de eikenhouten punt van die Veluwse toog, vielen de onder de curry bedolven tosti stukjes samen. Op die plek gingen de kerkklokken zingen en engelen voor de tweede maal pinnen. Het was zeker; De muzikale bron, van de kabbelende bergbeek die dit viertal tot die tijd aan de gang hield, zal kort daarop veranderen in een Muzikale Feest Tsunami. Ze hadden eindelijk het excuus gevonden om hun gezamenlijke passie voor het Nederlandse lied schaamteloos met elkaar te delen!

De expertise kwam samen, "Van mijn auto maak ik een bandbus", "Ik schrijf de teksten", "Ik bedenk het logo", "Ik verf mijn gitaar goud". Kosten nog moeite werden gespaard. De mannen hadden weer visie, hoop en vooral weer iets moois in het vooruitzicht om voor te leven. De "band der bands" was ontwaakt uit de diepste krochten van het midden van het land. Er werden plannen gesmeed, gordijnen vermaakt, Perzische tapijten gereinigd en instrumenten gepoetst.

Boekingen Ludduvudduh

Nu na een ruime 20 jaar samen op de bühne te hebben gestaan, hectoliters Ginger Ale en andere versnaperingen naar binnen gewerkt te hebben. Zeecontainers Foe Yong Hai overleefd hebbende, TGV’s vol met gillende meisjes van ons afwetende te houden, elkaars kinderen geboren te zien worden, huizen gebouwd te zien worden, relaties uit zien gaan, honderden feesten tot een hoogtepunt gebracht hebbende, mensen oprecht diep geroerd te hebben, bejubeld en bezongen te zijn. Zitten de mannen van Ludduvudduh nog steeds samen op diezelfde hoek van dat café, achter volle schuimende kragen, schaterlachend anekdotes op te rakelen over het laatste optreden in Drogteropslagen en het mysterie van de olifantjes. Of kruimige verhalen over de dochter van de bakker uit Steenderen, de hamburgers van de studentenvereniging uit Leeuwarden en de klapperende deur van de bandbus in Amersfoort.

En denk je nu Ludduvudduh, moeilijk woord? Neuhhhh!!

Begin met een "L", twee keer dubbel "D" met precies daar in het midden een "V", vul dit alles op met een klinker waar je "U" tegen zegt, en ervaar aan het einde een heuse "H" erlebnis! Dat is Ludduvudduh!

Kom in de stemming

Ludduvudduh boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ludduvudduh bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ludduvudduh, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ludduvudduh in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ludduvudduh boeken

Wilt u Ludduvudduh boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ludduvudduh wilt inhuren.

Ludduvudduh boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!