Maikel ten Voorde boeken?

icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Maikel ten Voorde boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde, geboren op 7 augustus 1989 in Enschede, heeft zijn leven gewijd aan zijn passie voor muziek. Vanaf een jonge leeftijd was hij al bezig met het ontwikkelen van zijn muzikale talenten. Op vijftienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor publiek, wat de start betekende van een boeiende muzikale reis. Zijn eerste single, 'Een pak van m'n hart', was het begin van een reeks releases die zijn naam in de muziekscene vestigden.

In de daaropvolgende jaren bracht Maikel diverse singles uit, waaronder het iconische 'Mijn Vriend Sinterklaas', geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, wat resulteerde in een welverdiende Platina plaat. Het succes opende de deuren naar televisieoptredens bij gerenommeerde programma's zoals Koffietijd en EditieNL.

Maikel op TV

Het jaar 2015 bracht een nieuwe uitdaging met zich mee toen Maikel deelnam aan het SBS6-programma Beat-It. Met het nummer 'Het is nog niet voorbij', gezongen samen met Gerard Joling, veroverde hij de finale en sleepte bijna 1 miljoen kijkers de overwinning in de wacht.

In maart 2017 keerde Maikel terug naar de Rooftop Studio, waar hij samen met producer Edwin van Hoevelaak werkte aan nieuwe singles, waaronder 'Als het om de liefde gaat' en 'Jij Bent Als De Zomer'. Datzelfde jaar verwelkomde hij zijn eerste dochter en schreef hij, in samenwerking met Niels Lingbeek, het nummer 'Droom Maar', een hartverwarmende ode aan het vaderschap.

Boekingen Maikel ten Voorde

Maikel heeft zijn veelzijdigheid als artiest laten zien door op te treden bij diverse evenementen en in voorprogramma's van bekende artiesten zoals Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Lee Towers, Jannes, Jan Smit en vele anderen. In 2022 bracht hij 'Ze Laat Het Los' uit, een nummer dat hij zelf schreef in samenwerking met Niels Lingbeek.

Het jaar 2023 markeerde een opvallende wending met de release van 'Amsterdammertje', een feesthit die de kroegen en dansvloeren veroverde. Maikel en Niels leverden opnieuw een geweldig nummer af, wat zorgde voor opwinding en enthousiasme bij het publiek.

Gegarandeerd succes bij ieder optreden

Nu, in 2024, zet Maikel ten Voorde de trend voort met de release van nieuwe singles. Het belooft een veelbelovend jaar te worden voor deze getalenteerde zanger, die zijn publiek keer op keer weet te verrassen met zijn muzikale veelzijdigheid en energieke optredens.

Buiten de schijnwerpers van het podium geniet Maikel sinds 2021 van een gelukkig huwelijk met Larissa, met wie hij drie gezonde dochters heeft. Dit stabiele gezinsleven vormt de solide basis voor Maikel's voortdurende succes en creatieve inspiratie.

Met een indrukwekkende lijst van singles die zijn carrière markeren, laat Maikel bij ieder optreden een blijvende indruk achter bij het publiek. Zijn talent en energie zorgen ervoor dat elk optreden een gegarandeerd succes is.

Kom in de stemming

Maikel ten Voorde boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Maikel ten Voorde bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Maikel ten Voorde, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Maikel ten Voorde in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Maikel ten Voorde boeken

Wilt u Maikel ten Voorde boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Maikel ten Voorde wilt inhuren.

Maikel ten Voorde boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!