Marco de Hollander boeken?

Marco-de-Hollander-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 250 personen

Marco de Hollander boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marco de Hollander

Marco de Hollander weet overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer te zorgen. Met de hits ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’, ‘Zo Is Het Leven’, ‘Jij Bent Aan De Beurt’ en ‘Dit Wordt Een Avond’ stond de zanger in alle gerenommeerde hitlijsten. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Met de nieuwe single ‘Liefde In M’n Bol’ doet Marco de Hollander zijn titel ‘ Koning van de Polonaise’ overduidelijk eer aan. Deze onvervalste feestplaat met een hoog meezinggehalte staat garant voor ellenlange polonaises.

Boekingen Marco de Hollander

Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Een greep uit de hits van Marco de Hollander;

Liefde in m’n bol * Ik kan niet wachten * Totaal van slag * Kleine Vlinder * Zo is het leven * We zullen doorgaan * Liefde in je ogen * Een en al geluk * Dit wordt een avond * Ik voel me gelukkig * Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht * Samen met jou * Geniet van de zon * Bij jou in je hart * Droomprins * Jij bent de leukste * Twee armen en een zoen * Achter de Wolken * Blijf gewoon jezelf * Over een uur * Zet de boel maar op zijn kop * Mijn Vriend * Echte Vriendschap * Gooi nog een keer de glazen vol * Er is een wonder geschied * Het leven is te mooi * Rood zijn de Rozen * Kom je naar het feest * Kaarslicht en Rode Wijn * De Sneeuwwals * Speel nog een liedje Orgelman * Lekker Ding.

Kom in de stemming

Marco de Hollander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marco de Hollander bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marco de Hollander, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marco de Hollander in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marco de Hollander boeken

Wilt u Marco de Hollander boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marco de Hollander wilt inhuren.

Marco de Hollander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!