Maria Fiselier boeken?

maria fiselier boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Maria Fiselier boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Maria Fiselier

De Nederlandse mezzosopraan Maria Fiselier wordt beschouwd als een van Europa's beste opkomende artiesten, geprezen om haar "uitzonderlijk warme, weelderige stem, gebruikt met gevoeligheid".

Maria is lid van het ensemble in de Komische Oper Berlin sinds het seizoen 2016/2017 en haar rollen voor het seizoen 19/20 omvatten Olga in Tchaikovsky's Onegin, Maddalena in Verdi's Rigoletto, beide geregisseerd door Barrie Kosky, Flora in een nieuwe productie van Verdi's La Traviata, geregisseerd door onder andere Nicola Raab.

Andere recente hoogtepunten zijn onder meer Brigitta in Korngold's Die Tote Stadt, geregisseerd door Robert Carsen, en Paquette in Bernstein's Candide, geregisseerd door Barrie Kosky, beide debuteert in de Komische Oper Berlin. Ze is ook gezien als Magdalena in Wagner's Die Meistersinger von Nürnberg, Ottone in Moteverdi's Die Krönung der Poppea, Mercedes in Bizet's Carmen, Orest in Offenbach's Die Schöne Helena, Prinzessin Clarice in Prokofiev's "Die Liebe zu den drei Orangen" Chava in Bock's Anatevka en die Zweite Dame in Mozart's Die Zauberflöte op tournee in onder meer Australië en Nieuw-Zeeland.

Beste Zangers 2018

Recente opdrachten buiten de Komische Oper omvatten de rol van Alto in de wereldpremière van Hector Parra's "les Bienveillantes" geregisseerd door Calixto Bieito in Opera Vlaanderen. Emmy in Marschner´s Der Vampyr en Oreste in Offenbachs La Belle Hélène, beide in het Grand Théâtre de Genève. Marscha in Tchaikovsky's Pique Dame met Mariss Jansons als dirigent en Delia in Rossini's Il Viaggo a Reims, beide bij de Nationale Opera. Zweite dame in Mozart's Zauberflöte in het Gran Teatre del Liceu en Mlle Dangeville in Cilea's Adriana Lecouvreur in La Monnaie Opera, olv Evelino Pidó. In het Staatstheater am Gärtnerplatz werd Maria gezien als Dorabella in Mozart's Cosi-fan Tutte.

Ze zong ook de rol van Zweite Magd in Strauss 'Daphne en Alto in Wolfgang Rihm's Jakob Lenz, beiden in de Munt in Brussel, La Contessa di Ceprano in een concertversie van Rigoletto, en Kate Pinkerton in Puccini's Madama Butterfly, beiden in het Concertgebouw Amsterdam. Ze zong een concert met hoogtepunten van Carmen op het Miyazaki International Music Festival in Japan en Susie in Bernstein's A quiet place in een productie van Ensemble Modern in het Konzerthaus Berlin en de Dresdner Musikfestspiele. In Opera Holland Park in Londen zong ze de rollen van Suzuki in Madama Butterly en Serena in Wolf-Ferrari's I Gioielli della Madonna.

Boekingen Maria Fiselier

Maria verscheen in 2018 ook verrassend op de Nederlandse televisie, waar ze te zien was in het programma "De Beste zangers van NL". Een programma waar zangers uit verschillende muziekstijlen liedjes voor elkaar spelen en buiten hun eigen genre stappen.

Maria werkte samen met dirigenten als Kent Nagano, Mariss Janssons, Lothar Koenigs, Evelino Pidó en Henrik Nanasi. Ze stond ook onder leiding van internationaal gerenommeerde regisseurs zoals Stefan Herheim, Andrea Breth, Barrie Kosky, Robert Carsen en Damiano Michieletto.

Haar concertrepertoire omvat tal van oratoria zoals Duruflé's Requiem, Vivaldi's Gloria, Rossini's Petite Messe Solenelle en Stabat Mater, Verdi's Requiem, Bach's Matthew Passion, John's passion, Magnificat en Christmas Oratorio. Ze werkte samen met verschillende internationaal bekende orkesten zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Orkest van de 18e eeuw en het Concertgebouworkest.

Maria studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en was ook lid van de National Opera Studio 2012/13 in Londen. Ze studeerde bij Sasja Hunnego en Frans Fiselier en volgde verschillende masterclasses van Brindley Sherrat, Christa Ludwig en Joyce Didonato. In 2012 won Maria zes prijzen op het Internationaal Vocalisten Concours in s'Hertogenbosch, waaronder de prijs voor jong talent.

Kom in de stemming

Maria Fiselier boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Maria Fiselier bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Maria Fiselier, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Maria Fiselier in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Maria Fiselier boeken

Wilt u Maria Fiselier boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Maria Fiselier wilt inhuren.

Maria Fiselier boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!