Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als) boeken?

marije van der made boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Marije van der Made Dit Gebeurt er Als boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als)

Marije van der Made is met haar YouTube kanaal 'Dit Gebeurt er Als' in twee jaar een vaste waarde in de Nederlandse video scene geworden. Met haar experimenten op het gebied van health, lifestyle, sport en duurzaamheid/milieu heeft ze een eigen platform weten te creëren dat kijkers inspireert, informeert en entertaint. Binnen anderhalf jaar heeft ze 100.000 abonnees gehaald op YouTube, was ze genomineerd voor Beste Youtuber bij de Beste Social Awards en is ze regelmatig te zien in items van SBS, NOS en BNN/VARA.

Met haar achtergrond als redactielid van Women's Health Magazine heeft Marije een diepgaande kennis in haar vakgebied, en je kunt van haar verwachten dat ze over de meeste hypes en buzzwords in de categorie heeft nagedacht en er een eigen mening over heeft gevormd.

Boekingen Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als)

Marije is geen vlogger. Marije is een moderne creator die verhalen vertelt. Dat is momenteel vooral op YouTube, maar dat kan ovaral. Haar grootste kracht zit in het overbrengen van (soms heel) complexe boodschappen op een onderhoudende manier. Als er niet om gelachen kan worden gaat niemand kijken, en dan kun je nog zo'n goed verhaal hebben maar dan hoort niemand het. In haar aanpak zit een perfecte blauwdruk voor merken die graag intensiever met hun doelgroepen willen communiceren.

Marije is voor veel uiteenlopende zaken te boeken. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Mogelijke Talks Marije

Je hoeft geen Bitch te zijn om een Baas te worden
(Bedrijfs-)cultuur en carriere
‘Nice girls don’t get the corner office’ heeft zo’n 10 miljoen exemplaren verkocht. Bullshit, zegt Marije. Openheid, vriendelijkheid en ‘paying it forward’ zijn de elementen van een carrière waarin je precies kunt doen waar je hart ligt en al je doelen halen. En leuker nog: daarna heb je heel veel fijne mensen om je heen verzameld die het je gunnen in plaats van dat je een spoor van vernieling achter je laat. Doe leuk en eerlijk tegen elkaar, kan gewoon. Dat laat Marije aan de hand van een aantal voorbeelden zien, waarna in een aantal oefeningen mensen met hun eigen opvattingen kunnen gaan spelen.

Goed verhaal, lekker K__t
Merkstrategie en communicatie voor merken én creators
Communicatie vanuit een merk bestaat altijd uit drie onderdelen: Wat je publiek wil horen, wat jij wil dat ze horen en dat grijze gebied ertussen waar je fijn samen kunt spelen. Supermegabuzzword ‘Influencer Marketing’ wordt gezien als het ei van Columbus als het gaat om dit grijze gebied: dáár kun je via influencers als merk je verhaal perfect kwijt.

Ja, klopt. Soms. Maar dan zijn er wel een paar dingen waar je heel goed op moet letten en rekening mee dient te houden. In deze ‘Influencer Marketing 101’- talk loopt Marije door wat do’s en don’ts en krijg je een checklist mee waarna je zelf scherper en beter kunt communiceren met je publiek.

Kom in de stemming

Marije van der Made (Dit Gebeurt er Als) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marije van der Made Dit Gebeurt er Als bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marije van der Made Dit Gebeurt er Als, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marije van der Made Dit Gebeurt er Als in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marije van der Made Dit Gebeurt er Als boeken

Wilt u Marije van der Made Dit Gebeurt er Als boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marije van der Made Dit Gebeurt er Als wilt inhuren.

Marije van der Made Dit Gebeurt er Als boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!