Maxine boeken?

Maxime-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Maxine boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Maxine

Een pophit met onweerstaanbare melodie, gouden hook en quirky sound, in een internationaal klinkende productie? Look no further. Weinigen kunnen dat beter dan de componist, tekstdichter, muzikant en zangeres MAXINE (1998), reden waarom ze in de telefoon van talloze artiesten onder de speeddial staat. Geleerd op het Zweedse Musikmakarna, de muziekschool waar ze hits schrijven voor The Chainsmokers, Zara Larsson en Ellie Goulding. Zelfs Max Martin, de grootste songwriter aller tijden en gastdocent op de school, ging voor de bijl toen ze hem haar liedjes liet horen. Waarom zong ze zulke goede liedjes niet zelf, met zo’n mooie stem? Het laatste duwtje om zelf de spotlights te pakken? Nee. Dat volgt met het liedje ‘Paint It Red’, dat ze schrijft voor een vriend die voor een levensbepalende keuze komt te staan. Na het schrijven weet ze: deze song kan ik niet weggeven.

Boekingen Maxine

Het is het startschot van MAXINE de artiest. Alle bangers die ze vanaf nu schrijft, zijn voor haarzelf. Het waren slechts een paar stappen die MAXINE moest overbruggen vanuit de achtergrond naar de spotlights, voor haar waren het Zweedse mijlen. Maar: nu is ze er. Onweerstaanbaar, zelfverzekerd en gewapend met weergaloze pophits.

Kom in de stemming

Maxine boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Maxine bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Maxine , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Maxine in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Maxine boeken

Wilt u Maxine boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Maxine wilt inhuren.

Maxine boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!