Mell & Vintage Future boeken?

mell vintage future boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mell & Vintage Future boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mell & Vintage Future

Toen twee veteranen in de muziek op het hoogtepunt van hun carriere een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem tegenkwamen was er direct een perfecte klik. Mell & Vintage Future zijn een Nederlands trio dat 'rootsy' rhythm 'n blues en soul speelt.

In haar relatief korte carriere verdiende Mell haar sporen met verschillende televisie optredens. Haar grote zangtalent trok de aandacht van Vintage Future, een producersduo dat onmiddelijk haar potentie inzag.

Nico Brandsen (Hammond orgel/voetbas) is alom bekend door zijn 'edgy magic' op vintage apparatuur. Hij werkte met de grootste Nederlandse artiesten - van Ilse DeLange tot Kane en Jan Akkerman. Ton Dijkman (drums) wordt beschouwd als een van Nederlands beste muzikanten. Als sessie drummer heeft hij op duizenden platen gespeeld. Hij is al decennia de drummer van Nederlandse superster Marco Borsato.

Boekingen Mell & Vintage Future

Mell & Vintage Future kwamen officieel begin 2016 in beeld. Ze begonnen met een geweldige serie singles waaronder 'Call my name', 'Central Station', 'Forever' en 'Willin''. Deze songs waren vaak te horen op de Nederlandse radio. In mei 2019 kwam het debuutalbum uit op cd, vinyl en online (zes miljoen streams and counting...).

Als globale referentie, denk Booker T & The MC's ontmoet Sly & The Family Stone met een sprankel Adele en Janis Joplin. En geloof de 'hype'... Dit is echt nieuw en speciaal! Op dit moment (2020) spelen Mell & Vintage Future door het hele land en werken zij aan hun tweede album.

Kom in de stemming

Mell & Vintage Future boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mell & Vintage Future bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mell & Vintage Future, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mell & Vintage Future in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mell & Vintage Future boeken

Wilt u Mell & Vintage Future boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mell & Vintage Future wilt inhuren.

Mell & Vintage Future boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!