Mell VF boeken?

Mell-Vintage-Future-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mell & Vintage Future boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mell & Vintage Future

In 2016 kwamen Mell & vintage future met hun eerste single, ‘CALL MY NAME’. Sindsdien heeft de band steeds meer bekendheid gekregen o.a door een reeks sterke singles , van topsongs tot Veronica oorkondes .

Boekingen Mell VF

Ook een aantal tv programma’s, o.a De beste zangers en Vandaag Inside ,waren de reden dat Mell haar profiel versterkte. De single ‘Perfect Day’ belandde in de Hollywood speelfilm ‘The in between’ en de single ‘Worth it’ werd gebruikt in de Nederlandse film ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’.

Bezetting Mell & Vintage Future

Na 3 albums en met in 2024 het 4e album op komst staat de band in 2023/24 sterk in de belangstelling met als gevolg regelmatig uitverkochte shows en veel festivals.

De huidige bezetting van Mell & Vintage Future is als volgt:
Mell Jonk Zang -gitaar
Ton Dijkman Drums-gitaar -zang
Martin Scheppink Hammond - piano -zang

Kom in de stemming

Mell VF boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mell & Vintage Future bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mell & Vintage Future, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mell & Vintage Future in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mell & Vintage Future boeken

Wilt u Mell & Vintage Future boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mell & Vintage Future wilt inhuren.

Mell & Vintage Future boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!