Sabrina Starke boeken?

sabrina starke boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / licht / geluid

Sabrina Starke boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sabrina Starke

Sabrina Starke is een self-made, prijswinnende singer-songwriter, producer en self-empowerment ambassadeur woonachtig in Rotterdam, Nederland.

Sabrina heeft een aantal prestigieuze prijzen gewonnen voor haar rustgevende muziek. Waaronder twee Edison Awards (Best Newcomer of 2009 & the Edison Jazzism People's Choice) en twee Radio 6 Awards (Best Album 2013 & Best Song 2015). In minder dan een decennium heeft Sabrina 5 albums (en een veelvoud aan singles) uitgebracht. In 2008 bracht ze haar debuutalbum 'Yellow Brick Road' en de single 'Do for Love' uit. Toen Blue Note het opnam en besloot het album opnieuw uit te brengen, bleef het 52 opeenvolgende weken in de albumcharts staan ​​en werd het gecertificeerd platina.

Boekingen Sabrina Starke

2015 was een keerpunt voor Sabrina. Haar missie (in het leven) werd dat jaar geboren: ze zou haar creatieve talenten en muziek inzetten om mensen te inspireren en te verheffen. Met de aanstaande 10e verjaardag van haar zangcarrière was 2018 een bijzonder jaar voor Sabrina Starke. Ze bracht haar zesde zelfgeschreven studioalbum ‘Underneath the Surface’ uit. Op 13 april brengt ze een exclusief vinyl uit van 'Underneath the Surface'. Het vinyl bevat 3 extra onuitgebrachte nummers. In mei 2019 zet ze deel II van de UTS-tour voort.

Gewapend met haar gitaar en een sociaal bewustzijn zal deze creatieve ziel haar talenten blijven delen met de wereld.

Kom in de stemming

Sabrina Starke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sabrina Starke bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sabrina Starke, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sabrina Starke in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sabrina Starke boeken

Wilt u Sabrina Starke boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sabrina Starke wilt inhuren.

Sabrina Starke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!