Miki Dark boeken?

Miki-Dark-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Miki Dark boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Miki Dark

Een gruwelijke magic show mét humor door een mysterieuze man. Hij praat niet, maar zijn grimas spreekt boekdelen. Miki Dark is de nieuwe sensatie op het gebied van horrorentertainment, bekend van Holland’s Got Talent. Met zijn duistere karakter doet hij denken aan de slechterik uit een enge film, die zo het beeld uitgestapt is en in deze dimensie uw publiek laat gruwelen en verbazen.

Magic in combinatie met zijn duivelse humor

Scheermesjes slikken, geblinddoekt messenwerpen en een brandend hoofd van een toeschouwer passeren de revue! Magic in combinatie met zijn duivelse humor maakt Miki Dark de perfecte act op uw bedrijfsfeest, halloweenevenement of bij uw promotiestunt.

Boekingen Miki Dark

Zijn optreden zorgt gegarandeerd voor een ervaring die uw gasten nog lang zal bijblijven! Durft u het aan? Zeer geschikt voor uw horrorevent, tijdens Halloween of als walkaround-act op een themafeest. Miki speelt zijn show op de vierkante meter, maar presenteert ook complete theateracts en televisieperformances.

Kom in de stemming

Miki Dark boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Miki Dark bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Miki Dark, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Miki Dark in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Miki Dark boeken

Wilt u Miki Dark boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Miki Dark wilt inhuren.

Miki Dark boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!