Magic Unlimited boeken?

Magic-Unlimited-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Magic Unlimited boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Magic Unlimited

Oscar, Renzo en Mara Kazàn vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis. Steven Kazàn, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde!

Boekingen Magic Unlimited

Het jaar 2015 stond in het teken van veel internationale optredens en magische verrassingen. 2015 startte in Berlijn, waar Oscar, Renzo en Mara een aantal maanden voor uitverkochte zalen in het beroemde theater Wintergarten stonden. Aansluitend volgde een twee maanden durende tournee met de produktie ‘Top Secret’. Hiermee veroverde Magic Unlimited samen met vader Hans Kazàn en broer, comedian Steven Kazàn, de Nederlandse theaters.

Magic zit in het bloed!

Het feit dat Kian Kazan, de vijfjarige (!) zoon van Mara en Renzo, zijn televisiedebuut maakte in de SBS tv-show ‘We are family’, bewijst dat bij de hele familie Kazàn “magic” in het bloed zit! In september en oktober 2015 trad Magic Unlimited meermaals op in China. Onder andere in de miljoenensteden Ningbo en Chengdu. Eind oktober werd hun splinternieuwe goochelboek, ‘Op goochelavontuur met de familie Kazàn’ onthuld tijdens een live televisie-uitzending van het populaire programma RTL Late Night vanuit Amsterdam.

Le plus grand cabaret du monde

In november reisden de illusionisten af naar Parijs, waar televisieopnamen gemaakt werden voor de oudejaarsshow van de tv-show ‘Le plus grand cabaret du monde’. Deze uitzending werd door maar liefst 4 miljoen mensen bekeken. Het jaar werd afgesloten met twee uitverkochte Kerstshows waarbij de gehele Magic Family op het podium stond. Direct daarna is Magic Unlimited doorgereisd naar het Duitse München, waar ze met 11 shows in het avond aan avond uiterkochte Prinzregententheater 2015 tot een spectaculair einde hebben gebracht.
Hoogtepunten Magic Unlimited

  • Tv-opnames voor de NBC televisie in het Ceasar's Palace in Las Vegas
  • Het gast-optreden van Magic Unlimited tijdens de New Years Eve special van CCTV in China werd door maar liefs een half miljard mensen bekeken.
  • Uit handen van Prins Albert ontvingen zij de Monte Carlo Magic Star Award.
  • Regelmatig te gast in grote internationale show programma´s als Le plus grand Cabaret du Monde (Frankrijk), Fernsehgarten (Duitsland), Noche Sencacional (Spanje) en de En Büyük show (Turkije).

Kom in de stemming

Magic Unlimited boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Magic Unlimited bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Magic Unlimited, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Magic Unlimited in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Magic Unlimited boeken

Wilt u Magic Unlimited boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Magic Unlimited wilt inhuren.

Magic Unlimited boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!