Millennium! boeken?

millennium! boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Millennium! boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Millennium!

De legende gaat dat zeven leden van Millennium! jaren geleden aan een grote ronde tafel in het kasteel van Camelot zaten. Tegenwoordig bevat de "Ronde Tafel van Winchester" nog steeds de namen van deze zeven ridders, die vochten voor de glorie van koning Richard.

Bij terugkeer van een van de kruistochten, wisten de leden van Millennium! de guillotine te ontsnappen door een magische elixer te nemen. Dit drankje bracht hen in een diepe slaap, waarna ze muzikaal wakker werden in een geheel nieuw tijdperk.

De millennials verbeterden hun vaardigheden verder in de Peaky Blinders-regio, waar ze tijdens de Eerste Wereldoorlog opnieuw werden opgeroepen voor het leger. Uiteindelijk maakten ze muziek voor alle Britse soldaten aan het westfront.

In 1930 riep prins Albert (de latere koning George IV en vader van koningin Elizabeth II) de leden van Millennium! in de volgorde van de Tempeliers. Tommy Shelby, een van de pas geridderde millennials, had een affaire met de jonge prinses en later koningin Elizabeth II. Toen koning George dat ontdekte, verbande hij alle leden van Millennium! uit de het Verenigd Koninkrijk. Door tragische gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog verloren ze elkaar uit het oog.

De mannen van Millennium! zijn per toeval met elkaar herenigd, in 1947. Koningin Elizabeth was nog steeds in het geheim verliefd op Tommy Shelby, ook al zou ze later dat jaar met de hertog van Edinburgh trouwen.

Boekingen Millennium!

Tommy Shelby, destijds een illegale uitsmijter in Carnegie Hall, besloot de bas op te nemen, omdat hij zijn worsteling met de Sloggers beu was. Zijn broer Arthur Shelby was pianist in een plaatselijke pub in Birmingham en hoorde Tommy zijn diepgaande deuntjes spelen. Arthur besloot mee te doen en nodigde ook zijn maatje Alfie Solomons, een vioolspeler, uit om de strijkerssectie te vormen.

Even later keerde Sir Freddy Thorne terug van een missie om paukeni in Senegal te spelen met de Kunjabi-stammen en nam hij nam de drums op zich.

Tijdens zijn reis had hij samengewerkt met de Griot (verhalenverteller) genaamd Billy Kimber, die djembé speelde in Senegal. Tijdens zijn reis naar huis. Freddy had een slavendrijver ontmoet, die hem twee prachtige, voormalige Moulin Rouge- zangeressen en -danseressen had willen verkopen: Miss May Carleton en Lizzie Starke.

Op een feestje haalden Freddy, Miss May en Lizzie de slavendrijver dronken binnen en ze ontsnapten met Billy naar het Verenigd Koninkrijk. Billy was het zat om alleen te zijn, dus besloot hij met Miss May te trouwen. Als carrièresoldaat kende Billy sergiant Moss, bekend om zijn geweldige gebrul als hij schreeuwde en gilde tegen mensen, ondanks dat hij een mooie stem en een klein hart had. Sergeant Moss zong het prachtige sonnet "Love on the Rocks" op Miss May en Billy's bruiloft en de ridders besloten hem te vragen mee te doen met Millennium!

Hun kleine band was compleet toen vader John Hughes, die toevallig een geweldige banjospeler was, zich bij de gitaar voegde.

En dus was Millennium! geboren. Een nieuw tijdperk, nieuwe kansen werden verkend.

Dankzij het magische elixer hebben de millennials de test des tijds doorstaan. Door de jaren heen hebben ze alle coole muziek in hun repertoire genomen, die ze nu voor je uitvoeren in een funky, burleske stijl.

Kom in de stemming

Millennium! boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Millennium! bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Millennium!, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Millennium! in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Millennium! boeken

Wilt u Millennium! boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Millennium! wilt inhuren.

Millennium! boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!