Mind Boost boeken?

Mind-Boost-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mind Boost boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Gebruik uw brein optimaal. In deze veranderende tijden is er geen tijd voor dagdromen. Jan Reinder zet u op scherp. Duik diep in uw brein en ontdek de ongekende mogelijkheden.

Een interactieve web-show vol mindhacks en magie.

Jan Reinder is keynote spreker, illusionist, mentalist en creatief denker. Al meer dan 15 jaar weet Jan Reinder de werkende mens te inspireren en motiveren. Met zijn Magic Shows toert hij over de hele wereld. Zo stond hij onder andere in Las Vegas ‘Worlds Greatest Magic Show’, ‘The Magic Castle’ in Hollywood en trad hij op voor Prins Albert van Monaco en koningin Máxima. Hij deelden het podium met grote sterren als Chris Rock en Jay Leno. En was in 75 landen te zien op TV waaronder zijn eigen TV show op FOX.

Leer meer over uw brein

In een korte interactieve web show, leert u meer over uw brein. Waarom doen we dingen altijd op een bepaalde manier en waarom hebben we moeite met veranderen. Juist in deze tijd is het essentieel dat u de automatische piloot uit schakelt om optimaal te presteren. Jan Reinder laat in een paar brain hacks zien wat allemaal mogelijk is en hoe u zelf meer kan dan u denkt.

Voor wie?

Deze web show is voor bedrijven en organisaties die hun mensen willen enthousiasmeren, wakker schudden, beter laten presteren en met elkaar willen verbinden. Uiteraard zit in deze web show ook een grote lading fun en verwondering wat iedereen kan gebruiken.

Mind Boost is gecreëerd om mensen te activeren en te motiveren van achter de computer. Verder krijgen de deelnemers tips en tricks om hun prestaties te verhogen. Wat de Mind Boost uniek maakt is de vorm. De presentatie begint als een normale webinar. Met gewoon Jan Reinder (JR) achter de laptop. Mensen worden al snel gevraagd om mee te doen en letterlijk in actie te komen. Door dat Jan Reinder gebruik maakt van magische metaforen wordt de boodschap verpakt in een interactieve illusie die de mensen zelf thuis kunnen ervaren. Hij combineert verschillende camera standpunten met korte clips waardoor de webinar meer voelt als een interactieve TV show. Om de sleur van achter de computer te laten verdwijnen eindigt de presentatie bij iemand letterlijk voor de deur waar de laatste illusie en de afsluitende boodschap met een persoon van de organisatie wordt gedaan. In een korte interactieve web show, leer je meer over je brein.

Waarom hebben we moeite met veranderen

Waarom doen we dingen altijd op een bepaalde manier en waarom hebben we moeite met veranderen? Juist in deze tijd is het essentieel dat je de automatische piloot uit schakelen om optimaal te presteren. Jan Reinder laat in een paar brain hacks zien wat allemaal mogelijk is en hoe je zelf meer kan dan je denkt.

Plus punten van Mind Boost:

 • Hoge Fun Factor
 • Interactie met de kijker
 • Je leert dingen over jezelf, over patronen, de auto pilot uitschakelen
 • Korte brein hacks en tips and tricks
 • Magie doet mensen verwonderen
 • Geen saai webinar
 • Je zet je brein op scherp met Mind Boost

Mind Boost boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mind Boost bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mind Boost, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mind Boost in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mind Boost boeken

Wilt u Mind Boost boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mind Boost wilt inhuren.

Mind Boost boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!