Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken?

mr no one fakir vuurspuwer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mr. No One Fakir / Vuurspuwer

Baris Bilgiç alias Mr. No One heeft al ruim 14 jaar ervaring in entertainment. Geboren en getogen in Turkije, waar hij voor zowel radio als tv heeft gewerkt en in verschillende exclusieve hotels heeft opgetreden, heeft hij zich vanaf 2000 gespecialiseerd als fakir. Sinds 2002 is hij werkzaam in Nederland. Naast optredens als fakir en vuurspuwer, is hij regelmatig in de huid gekropen van verschillende typetjes en heeft hij als gastheer gewerkt. Zijn passie blijft echter het entertainen van mensen als fakir.

Mr. No One staat dan ook garant voor een spannende fakir show, waarmee hij iedereen weet te verbazen. Hij 'speelt' met vuur, messen, glas en gebruikt onder andere een spijkerbed. Tijdens de show nodigt hij ook mensen uit het publiek uit om te assisteren...

Boekingen Mr. No One Fakir / Vuurspuwer

Niemand zal u zó verrassen zoals Mr No One dat kan. Spannende shows met humor. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van de shows.

Fakir Show:

 • Show met verschillende onderdelen, zoals vuur, glas, messen en spijkerbed;
 • Interactie met publiek, tenzij dit niet gewenst is;
 • Duur show: 20 á 25 minuten;
 • Show kan zowel binnen als buiten;
 • Fakir show kan bij iedere gelegenheid, maar is zeer geschikt voor feesten of evenementen met als thema: Oosters, 1001 nachten, magie, carnaval et cetera.

Vuur act:

 • Act bestaande uit het 'spelen' met vuur en vuurspuwer;
 • Duur vuur act: 5 á 7 minuten;
 • Show kan zowel binnen als buiten;
 • Zeer geschikt als ontvangst- of openingsact of als korte break tijdens een feest, evenement of bijeenkomst;
 • Ook leuk als verrassingsact.

Vuurspuwer:

 • Alleen vuurspuwer behoort ook tot de mogelijkkheden;
 • Korte vuurspouwsessies gedurende een evenement;
 • Goede manier om de aandacht op iets te vestigen;
 • Leuk als verrassing.

Prijs: in overleg, afhankelijk van duur en mogelijkheden.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mr. No One Fakir / Vuurspuwer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mr. No One Fakir / Vuurspuwer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mr. No One Fakir / Vuurspuwer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken

Wilt u Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mr. No One Fakir / Vuurspuwer wilt inhuren.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!