Mr. Polska boeken?

mr polska boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mr. Polska boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mr. Polska

Dominik Włodzimierz Groot beter bekend als Mr. Polska is geboren in Polen en emigreerde op zijn 3e naar Nederland. Hij werkte als automonteur in Utrecht maar wist zijn carrière al snel om te switchten tot succesvol artiest. Na het winnen van de ‘State Award voor Rookie Of The Year’ in 2010, verscheen In 2011 zijn debuut EP ‘De Boswachter’ die hij uitbracht op het label/rapcollectief Nouveau Riche. Als frontman van Nouveau Riche ontwikkelde hij samen met Boaz van de Beatz een totaal nieuwe elektronische sound en al snel verscheen zijn single ‘Vinger Op De Klitter’ waarmee hij alle clubs in een houdgreep zette.

Een jaar later verscheen zijn eerste album ‘Waardevolle Gezelligheid’ en scoorde hij enorme hits met singels als ‘Soldaatje’ samen met Ronnie Flex, ‘Hausa Wausa’, en ‘Krokobil en ‘Allermooiste Feestje’ in samenwerking met Yellow Claw. Deze hits werden als snel opgevolgd door zijn nog grotere hit ‘Vlammen’ en werd de Totally Summer anthem van 2013. Zijn 2e album ‘$NOLLER’ in 2015 werd een nog groter succes en ging goud. Met samenwerkingen als Jebroer, Cartiez, Frans Duijts en Ronnie Flex, zijn platina plaat ‘Ravotten’, en met optredens op o.a. Lowlands en Pinkpop heeft hij bewezen een ware artiest te zijn en werd hij op ESNS15 uitgeroepen tot beste live act.

Boekingen Mr. Polska

Met inmiddels ontelbare live-shows op zijn naam transformeerde Señor $NOLLER zich om tot een van Nederlands grootste en meest knallende live-artiesten, en dat werd ook buiten Nederland opgemerkt. Zo performde hij samen met Major Lazer en Diplo, kwam hij voor in DJ sets van o.a. Skrillex, Carnage en DJ Snake, en bracht hij samen met Boaz van de Beatz Engelstalige muziek uit op het internationale label Mad Decent van Diplo.

Hits als ‘Niemand’, ‘Move Up’ en ‘Samen’ volgde en werden miljoenen keren gestreamd en gingen goud en platina. In 2018 tekende Polska bij het label Noah’s Ark, waar hij zijn nieuwe project ‘De Sloper’ uitbracht. Het album is persoonlijker en muzikaler dan ooit. Tegelijkertijd werkt hij hard aan zijn Poolse carrière. Hij werkt samen met de Poolse artiest ‘Malik Montana’ en sleept de ene na de andere gouden en platina plaat binnen. In 2019 scoren ze een enorme hit die binnen 1 week nummer 1 trending op YouTube Polen bereikt. Polska zit daarna ook zeker niet stil en start zijn eigen label ‘Kill Your Darlings’ waar hij samen met Donnie de knaller ‘Gucci Slang’ op uitbrengt.

Kom in de stemming

Mr. Polska boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mr. Polska bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mr. Polska, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mr. Polska in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mr. Polska boeken

Wilt u Mr. Polska boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mr. Polska wilt inhuren.

Mr. Polska boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!