Mr. President boeken?

mr president boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mr. President boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mr. President

Sinds 2008 is LayZee op pad met zijn sensationele jaren 90 Revue. Breng zijn hits onder de aandacht als frontman van Duitse popsensaties Mr. President. Zijn liveshow bracht hem naar steden over de hele wereld. Berlijn, Moskou, Kazan, Ufa, Volograd, St. Petersburg, Krasnodar, Minsk, Kiev, Lviv, Odessa, Yalta, New York, New Jersey, Mexico-stad, Santiago, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Caracas, Bogota Kopenhagen, Helsinki, Boedapest, Londen, Liverpool, Birmingham, Parijs, Zürich, Milaan, Wenen, Innsbruck, Praag, Katowice, Krakau, Lublin, Warschau Poznan, Szczecin, Gdansk en Lodz.

Boekingen Mr. President

Maar om maar een paar steden te nemen die LayZee tijdens zijn reizen en rondreizen heeft bezocht. LayZee is nog steeds onderweg en behaagt menigten en charmeert publiek over de hele wereld met zijn smaak van de 90's Show. Mail gerust voor alle informatie over LayZee en zijn ongelooflijke 90's Show.

Kom in de stemming

Mr. President boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mr. President bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mr. President, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mr. President in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mr. President boeken

Wilt u Mr. President boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mr. President wilt inhuren.

Mr. President boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!