Naar de Haaien boeken

Naar-de Haaien-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

Op aanvraag

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Naar de Haaien boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Naar De Haaien

Naar De Haaien is een trio dat bestaat uit drie onvervalste Rotterdamse muzikanten. Zij trakteren de gasten op een komisch repertoire in de bezetting: contrabas, banjo en natuurlijk een accordeon!

Optreden Naar de Haaien

Naar De Haaien is een bijzonder ludieke naam met als voorman Kapitein Lagaaij en zijn beide stuurmannen met een gezellig Rotterdams repertoire. Uiteraard mogen bekende Rotterdamse liedjes zoals 'Ketelbinkie' en 'Ik ben aan de Maas' geboren niet ontbreken. Maar ook eigen geschreven liedjes met veel humor passeren de revue. Naar De Haaien is het meest in de oog springende trio van de havenstad Rotterdam. Een absolute must voor elke gelegenheid.

Boekingen Naar de Haaien

De heren gaan gekleed in nautische uniformen met maar liefst 5 strepen. Die hebben ze door de jaren heen dubbel en dwars verdiend. Liedjes doorspekt met grappen, grollen en Rotterdamse onzin. Gewapend met accordeon, banjo en bas maken ze de boel onveilig bij bruiloft, diner, lopend buffet, receptie, ontvangst bij de ingang, op de boot, in de trein, bij een 1e, 2e of 3e paal, Fusies en faillissementen. Kortom Naar de Haaien is overal en altijd inzetbaar. Alvast een vinnige groet van Naar De Haaien; "Haai, haai… bye bye"!

Kom in de stemming

Naar de Haaien boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Naar de Haaien bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Naar de Haaien, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Naar de Haaien in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Naar de Haaien boeken

Wilt u Naar de Haaien boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Naar de Haaien wilt inhuren.

Naar de Haaien boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!