Kim Kaos boeken?

Kim Kaos boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kim Kaos boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kim Kaos

Kim Kaos is het nieuwste opkomende DJ-talent van Nederland. Opgegroeid in een van de belangrijkste danssteden van Nederland, Rotterdam raakte op zeer jonge leeftijd besmet met House Music. Ze studeerde enkele jaren klassieke piano, tot de dag dat ze Housequake's Roog & Erick E zag optreden. Daarna besloot ze zich te wijden aan het DJ-en. Niet alleen de muziek intrigeerde haar, maar ook het vak en de kunst van DJ-en en produceren.

Boekingen Kim Kaos

Maandenlang oefenen resulteerde in haar eerste dj-optreden in één van de oudste en bekendste dansevenementen van Rotterdam, METZ. Haar muzikaliteit en enthousiasme maakten haar erg populair, wat toen resulteerde in andere optredens op verschillende locaties en evenementen in Nederland. Ze trad op in Club NL en Escape Amsterdam; BC Bloomingdale; Geheime Liefde Festival, Utrecht; Broodroosterfeest, Rotterdam en nog veel meer.

House Music van goede kwaliteit

Ze heeft ook het podium gedeeld met artiesten als Roger Sanchez (US), Mark Knight (VK), Tough Love (VK), Flashmob (ITA), Roog, Erick E, Funkerman, Benny Rodrigues, La Fuente, Luuk v. Dijk, Dennis Quin en Rene Amesz, om er maar een paar te noemen. Haar sets zijn een mix van Deep, Uplifting en Techy House vibes, met een gedegen kennis van House Music van goede kwaliteit. Ze is momenteel hard in de studio bezig om haar debuut te maken als producer.

Kim is een zeer uniek artiest, die een echte aanwinst zal zijn voor de Nederlandse en internationale house scene!

Kom in de stemming

Kim Kaos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kim Kaos bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kim Kaos, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kim Kaos in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kim Kaos boeken

Wilt u Kim Kaos boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kim Kaos wilt inhuren.

Kim Kaos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!