Simon Stokvis boeken

Simon-Stokvis-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 / 40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Simon Stokvis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Simon Stokvis

Simon Stokvis (acteur Sjoerd Pleijsier) is de bekendste personage uit de KRO comedy “Toen was geluk heel gewoon”. Simon heeft een geweldige carrière in de Rotterdamse Riool. Hij werkt er sinds zijn twaalfde - is gelijk na de lagere school begonnen - en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool..

Boekingen Simon Stokvis

Een optreden van Simon Stokvis is altijd een feest, hij vertelt prachtige anekdotes en zingt bekende Rotterdamse liedjes zoals “Rotterdam wordt wakker”. Uiteraard ontbreekt de kwis “Wat bedoelt een Rotterdammer alstie zegt..” niet en heeft Simon altijd iets bijzonders te melden uit “De Bruine Rotterdammer”. Simon treedt altijd op met zijn collega Bep Rodenburg (acteur Ids van der Krieke) die als “aangever” van Simon fungeert.

Simon Stokvis optreden op maat

Iets op maat over u, uw bedrijf of uw organisatie? Geen probleem Simon is een kei in maatwerk en is onderdeel van dit concept.

Kom in de stemming

Simon Stokvis boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Simon Stokvis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Simon Stokvis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Simon Stokvis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Simon Stokvis boeken

Wilt u Simon Stokvis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Simon Stokvis wilt inhuren.

Simon Stokvis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!