Natasja en Edwin boeken

Natasja-en-Edwin-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Natasja en Edwin boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Natasja en Edwin

Natasja Poel is al jaren bekend als beste Helene Fischer Tribute van Nederland en heeft daarnaast prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op jou”. Edwin van Hoevelaak heeft jaren geleden zijn solocarrière op een laag Pitje gezet toen hij als producer grote successen behaalde en nummer 1 hits scoorde voor oa Nick & Simon, Jeroen vd Boom en André Hazes jr.

Tijdens de lockdown is dit lief paar livestream-concerten gaan verzorgen voor hun volgers op Facebook en dit werd al snel een enorm succes! Een duo was geboren en het gevolg was dan ook hun eerste single “dichterbij dan ooit”. Dit nummer schreef Edwin samen met Marcel Fisser en Bram Koning.
Jan Keizer (BZN) is druk bezig met het schijven van een vervolg duet voor Natasja en Edwin.

Natasja en Edwin boeken ?

Boekt u Natasja en Edwin dan krijgt u Feest de erkenning!! Dat wil zeggen heerlijke meezingers en medley’s van oa BZN, Duitsche schlagers, Hollandse hits etc.. Kortom deze twee rasartiesten zullen u en uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen!

Kom in de stemming

Natasja en Edwin boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Natasja en Edwin bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Natasja en Edwin, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Natasja en Edwin in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Natasja en Edwin boeken

Wilt u Natasja en Edwin boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Natasja en Edwin wilt inhuren.

Natasja en Edwin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!