Niels Proost boeken

Niels-Proost-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 tot 120 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Niels Proost boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Niels Proost

Tot zo'n 10 jaar geleden maakte Niels muziek op zolder. Tot het moment SlamFM zijn akoestische versie van “This is what it feels like” hoorde en hem uitnodigde om deze live in de studio te komen doen. Al snel kwam toen het besef dat de zolder niet groot genoeg was om te blijven.

Boekingen Niels Proost

In kroegen en sportkantines, maar ook op privé- en bedrijfsfeestjes genieten velen inmiddels van zijn stemgeluid, enthousiasme en afwisselende muziekstijl. Niels zingt tijdens zijn optredens een mix van nummers van diverse Top 40 artiesten. Zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Denk aan Bruno Mars, Jeroen van der Boom en The Black Eyed Peas. Maar ook wat oudere Nederpop zoals van Doe Maar, The Scene en De Dijk. En een uitstapje af en toe naar een nummertje van Andre Hazes, Wolter Kroes of Tino Martin maakt hij zonder problemen.

Kortom: voor elk wat wils!

Kom in de stemming

Niels Proost boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Niels Proost bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Niels Proost, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Niels Proost in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Niels Proost boeken

Wilt u Niels Proost boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Niels Proost wilt inhuren.

Niels Proost boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!