Nienke Doublon boeken?

nienke doublon boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Nienke Doublon boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nienke Doublon

Tot de hoogte waar Nienke nu is, heeft ze alle treden van onderaf aan bewandeld. Van als jong kind 'Kim Wilde' playbacken, naar de eerste talentenjacht waar ze o.a. liedjes van 'Ilse de Lange' of 'Anouk' zong. Zingen kon ze! Als een plank stond ze op het podium, maar hoe vaker ze het deed hoe meer ze in haar element kwam. Zenuwen zaten er toen nog wel in, maar niet gek ook met zo'n tafel met zogeheten deskundigen die hun oordeel over je geven. Soms leverde het ook wel eens wat leuks op, zoals bij een boekingskantoor terecht komen op je 15e. Daar begon het echte optreden, het serieuze werk!

Inmiddels een kleine 20 jaar later, en 2 mooie albums: 'Op eigen kracht' en 'Op mijn lijf geschreven' en 17 verschillende singles zoals: 'Rotzooi je zegt het maar, In de kantine, Je kan de pot op, Als jij niet ziet wat ik nu zie, en Zonder jou,' is ze nog steeds volop bezig met de muziek.

Boekingen Nienke Doublon

Waar ze nu als artieste staat, is ze heel trots op. Is toch een stukje waardering voor je werk. Wel is ze altijd aan het vooruit denken, vanaf hetgeen waar ze op het moment mee bezig is. Wie weet weer eens een nieuwe single! Eerst kijken in het 'nu' en dat is regelmatig optreden op verschillende locaties en evenementen, waar gezellige en vooral herkenbare muziek gevraagd word, met een leuke babbel er tussendoor. Dat laatste helpt ook nog eens bij presentatie klussen, wat ze ook mag aanvinken. Genieten doet ze in ieder geval, bij wat ze ook doet!

Kom in de stemming

Nienke Doublon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nienke Doublon bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nienke Doublon, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nienke Doublon in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nienke Doublon boeken

Wilt u Nienke Doublon boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nienke Doublon wilt inhuren.

Nienke Doublon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!