Orkest op Stelten – Big Boys boeken?

orkest op stelten big boys boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Orkest op Stelten - Big Boys boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Orkest op Stelten - Big Boys

Orkest op Stelten is een voor Nederland uniek concept van twee bijzonder gedreven en ervaren muzikanten. De Big Boys hebben de stoute stelten ondergebonden om vanaf eenzame hoogte hun swingende muziek te laten klinken. Een soepele sax, een gedreven gitaar, een aanstekelijke accordeon en zonnige zang vormen de sound van de Big Boys.

Orkest op Stelten handig om te weten:

 • Het repertoire van de Big Boys strekt zich uit van Joe Cocker tot Rocco Granata en van Mary Hopkin tot James Brown. Pittige pop, kortom, in een bijzonder jasje;
 • De Boys zijn interactief, humoristisch en vanzelfsprekend uiterst muzikaal;
 • Zij voelen zich thuis op feestjes en festivals voor straattheater, maar ook in winkelcentra, op braderieën et cetera;
 • Het Orkest op Stelten is met hun lengte van ruim 2,50 meter een blikvanger waar u niet omheen kunt;
 • Normaal gesproken spelen de Big Boys plaatsgebonden, akoestisch of licht uitversterkt. Per set kan eventueel gewisseld worden van locatie.;
 • En denkt u: ik vind die muzikanten wel leuk, maar mijn plafond is te laag? De Big Boys spelen ook de sterren van de hemel als ze met beide voeten aan de grond staan!

Boekingen Orkest op Stelten - Big Boys

Muzikant op Stelten. Vanaf heden is naast het duo Orkest op Stelten nu ook de Muzikant op Stelten te boeken. Een solo optreden met accordeon. Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen. Diverse kostuums/thema's beschikbaar, zoals de Fransoos, de Matroos, de Liedjeszanger, de Visser en de Hollandse Accordeonist.

Orkest op Stelten – Big Boys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Orkest op Stelten – Big Boys bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Orkest op Stelten – Big Boys, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Orkest op Stelten – Big Boys in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Orkest op Stelten – Big Boys boeken

Wilt u Orkest op Stelten – Big Boys boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Orkest op Stelten – Big Boys wilt inhuren.

Orkest op Stelten – Big Boys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!