Company Adorabel boeken?

company adorabel boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Company Adorabel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Company Adorabel

Company Adorabel is sinds 2003 een veel geziene gast op festiviteiten in binnen- en buitenland. Company Adorabel brengt kunstzinnig variété & straattheater.

The Time Traveler
Gloednieuwe act en wereldwijd straattheater met een “luchtballon”. Maar help haar want zij is verdwaald in tijd en ruimte. Lukt het haar -met uw hulp- om de weg terug te vinden? Met 2 zitplaatsen voor extra passagiers! Stap in en vaar mee. Kijk naar de video bovenaan de pagina voor een impressie van deze act.

De Roddeltantes
Iet, Wiet en Riet (de vrouw van Piet) zijn een dagje uit. Zij nemen hun Weekend Story’s even Privé door. Gezellig bijkletsen, mensen kijken, flaneren. Je weet het niet, misschien vinden ze er nog wel een leuke vent voor Wiet. Zo voorzien de dames voorbijgangers vrolijk van allerhande commentaar en bent u weer snel op de hoogte.

Rendez-vous is een originele performance die raakt! Een melancholische én grappige animatie. Verlaten, opgehangen als een oude jas, hangt zij eenzaam aan een (verlichte) lantaarnpaal. Ze praat en mompelt wat voor zich uit… totdat er muziek klinkt en ze recht vanuit haar hart ‘laat me niet alleen’ zingt. (een vertaling van Jaques Brell’s, “Ne me quitte pas”). Of tijdens de kersttijd ‘It’s gonna be lonely this christmas without you’… Winnaar Nederlandse kampioenschappen Living statue 2013 + 1-e prijs Esthetiek.

Boekingen Company Adorabel

Petro is bezorger bij Pizza Pronto. Hij is op zoek naar degene die de Quatro Staggioni heeft besteld en balanceert met 28 pizzadozen door de mensenmenigte. Een humoristische interactieve act.

Regina Bianca Veneziana: Deze stralende chique verschijningen in Venetiaans wit als verlicht stelten-duo, verwelkomen uw gasten, kunnen champagne schenken, dansen, paraderen met glamour en charmeren iedereen op uw evenement.

Terra's Trots
‘Trotse Rotsen’ zijn twee ‘stenen’ figuren die met hun kinderwagen vol keitjes, hun kleintjes uitdelen aan het publiek. Hierop staan handgeschreven boodschappen, complimenten, leuzen, en dergelijke. Vervreemdend, hartverwarmend, origineel en interactief. U mag kiezen wat erop komt te staan. “Je bent een kei van een…” “Onze rots in de branding!” (jubilaris) “Wij dragen een steentje bij..” “Rotsvast vertrouwen in…” “Keigoed… ” Steengoed…” of het kan ook één grote kei zijn met een fijn gedicht. Wanneer er op een ludieke manier iets oprecht overgebracht mag worden dan draagt deze act graag haar steentjes bij! Integer, vrolijk en warm. Een meer dan sympathieke act die de mensen een hart onder de riem steekt, een compliment geeft, een speciale en blijvende herinnering… Een gebaar van menselijkheid!

Gloednieuwe act

Valentina – Zeg het met een kaartje is een sympathieke mobiele act met een boodschap. Valentina’s rok bestaat uit meer dan 50 postkaartjes met mooie teksten. Daar mag je er 1 uitzoeken. Je kaartje kun je schrijven op haar schrijftafeltje dat ze op haar buik draagt. Uit haar hoed tovert ze een postzegel en u kunt het kaartje posten in de brievenbus op haar rug. Niet alleen voor Valentijn. Je kunt immers het hele jaar door zeggen dat je van iemand houdt.

Terra is een zeer breed inzetbare act. Origineel als ontvangst. Soms interactief, soms juist als abstracte performance. Dan passen we de performance aan aan de omgeving. De act wordt ondersteund door een intense sfeer van de hoorbare soundscape. In schijnbaar levenloos gesteente smeult een onbevredigd, innerlijk vuur. Een harde korst omhult de bezielde wezens. Gesmoorde, verschillende emoties dringen zich door de gestolde lava naar buiten. Onontkoombaar. Hun verlangen naar het leven woekert in hun versteende dans. Menselijk, als het spiegelbeeld van de toeschouwer. Universeel, als verbinding met hun oorsprong: de aarde.

Veel geziene gast op festiviteiten in binnen- en buitenland

Het Mosmens is uniek in zijn soort. Hij past perfect in een natuurlijke groene omgeving. Een grasveld, boom of bankje kan al genoeg zijn. De act is erg fotogeniek omdat die één wordt met de omgeving. We kijken meestal naar de mooiste plek. Mosmens kan ook als picknick tafereeltje. Kijk naar de video onderaan de pagina voor een impressie van deze act.

In de Spookjesparade zweven drie spookjes over de vloer. Ze geven licht in het donker. Ondersteund door een soundscape van boooeeeee spookjes geluiden.

De Zwevende Heks
De heks is lopend of op hooverboard. Het hooverboard is weggewerkt onder de jurk, dus ze vliegt razendsnel tussen de mensen door en vraagt of ze misschien een lekker appeltje lusten…

De Champagnedames kunt u inzetten om Champagne uit te delen bij de entree of u kunt ze inzetten als presentatie-dames. De Champagnedames vormen een prachtige verschijning en geven een showelement aan uw evenement. Als Braziliaans Carnaval is deze steltenact multi-inzetbaar. Als performance dansen zij stralend op hun stelten op salsamuziek en delen bloemenslingers uit. Hiermee haalt u de zomer binnen! Ze kunnen ook geboekt worden in combinatie met een Braziliaanse percussie groep.

Kom in de stemming

Company Adorabel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Company Adorabel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Company Adorabel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Company Adorabel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Company Adorabel boeken

Wilt u Company Adorabel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Company Adorabel wilt inhuren.

Company Adorabel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!