Pap en Pudding

pap en pudding boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pap en Pudding boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Pap en Pudding

Hans van Erp (pudding) en René van Rooij (pap) gaan enkele decennia terug in de tijd. Pap en Pudding hebben allebei in het Brabantse Herpen gewoond. Toen zo'n 18 jaar geleden het zesde elftal van Herpinia werd opgericht (die zich ten doel stelde zoveel mogelijk bier en snacks te verorberen, en vooral niet te moe te worden na de wedstrijd) waren beide heren maar al te graag bereid om bij dit elftal te komen. De voetbalcarrière bleek van korte duur, hun gastronomische overeenkomsten zijn echter gebleven.

Beiden levensgenieters zijn al die jaren met elkaar op blijven trekken. In 2004 namen Pap en Pudding voor 'zomaar' enkele carnavalsnummers op. René van Rooij heeft een eigen muziekstudio. Het jaar daarna nog een paar en in 2006 brachten zij op veler verzoek een compleet album uit. Op dit album (Wurrum?Durrum!) stond het lugubere feestnummer 'De moord in Herpen' wat voor veel ophef zorgde dankzij Patrick Kicken en wat tevens het duo onverwacht landelijke bekendheid bezorgde.

Boekingen Pap en Pudding

Na deze bescheiden 'hit' volgde het jaar 2007 de single 'Opblaasbare, afwasbare Barbara' die wederom goed ontvangen werd. Eind 2007 verscheen hun tweede album 'Grote Maten' wat niet alleen duidde op hun vriendschap, maar tevens op hun kledinggrootte. Op dit album stonden o.a. de hits 'Plastieke Annemieke' en 'De tieten van Marielle'. Laatstgenoemde schopte het tot de tweede plaats bij Edwin Evers' Beste-carnavalsnummer-verkiezing op Radio 538.

Hun derde album getiteld 'Tot de schijt ons doodt' is in 2009 verschenen. En dit album zorgde mede dankzij 'De Duitse Schlager' voor een leuke agenda tijdens de carnaval. Het duo kenmerkt zich door hun scherpe, gewaagde teksten voorzien van lekkere muziek en daarnaast door hun overmatige drank- en snackinname. Eat your heart out Sonja bakker!

Discografie Pap en Pudding:

  • 2006 cd-album 'Wurrum? Durrum!'
  • 2007 cd-single 'Opblaasbare, afwasbare Barbara'
  • 2008 cd-album 'Grote Maten
  • 2009 cd-single 'Zij is verliefd op een frikandel'
  • 2010 cd-album 'Tot de schijt ons doodt'

Kom in de stemming

Pap en Pudding

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Pap en Pudding bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Pap en Pudding, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Pap en Pudding in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Pap en Pudding boeken

Wilt u Pap en Pudding boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Pap en Pudding wilt inhuren.

Pap en Pudding boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!