Peter Polonaise boeken?

peter polonaise boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Peter Polonaise boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Peter Polonaise

Riekend naar het gele nat, wat de lichtelijk mesjokke Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als grote inhakers, welke op een stevig festijn zeker niet mogen ontbreken. Te denken aan o.a.: "Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht", "Heb Je Even Voor Mij" en "Samen Zijn".

In sneltreinvaart komen naast zijn eigen muzikale pareltjes, vele andere bekende feesthits voorbij, dus meezingen met Petertje is een ding dat zeker is! Na het afvuren van zijn feest knallers 'ik hou van zuipen' (2017) en 'klap maar op je kont' (2018) is de opper-idioot niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een lekker feessie! Hij speelt menitg zaal plat en weet zijn publiek keer op keer weer te boeien en te verbazen.

Boekingen Peter Polonaise

Door zijn brutale aanpak en improvisatievermogen is Petertje met zijn feest-act populair bij groot en nog groter, en heeft menig confettifestijn op zijn grondvesten doen schudden!

Kom in de stemming

Peter Polonaise boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Peter Polonaise bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Peter Polonaise, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Peter Polonaise in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Peter Polonaise boeken

Wilt u Peter Polonaise boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Peter Polonaise wilt inhuren.

Peter Polonaise boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!