Pink Ocolus boeken?

pink oculus boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Pink Oculus boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Pink Oculus

Pink Oculus is de 'no nonsense' alter ego van Amsterdamse actrice, producer en zangeres Esperanza Denswil. Pink Oculus is een innoverende artiest die moeiteloos hiphop, soul, jazz, electro en pop in elkaar over laat lopen. Ze is klaar om de wereld over te nemen met een mix van raps, zinderende melodieën en betoverende muzikaliteit.

Na een geweldige show - ondersteund door electro hiphop duo Badjekkah - op het Engelse "The Great Escape 2016" - hét festival voor aanstormend Europees talent - werd ze door verschillende critici als hoogtepunt van het festival bestempeld.

Esperanza introduceert Pink Oculus voor het eerst na een samenwerking met kunstenaar en regisseur Bouba Dola. Samen maakten zij onder andere het nummer "Sweat". Later maakte Esperanza, samen met electro hiphop duo Badjekkah, een nieuwe versie van het nummer. Ze brachten deze single zelf uit. Het nummer werd opgepikt door onder andere 3FM dj Giel Beelen - die Pink Oculus tot Serious Talent benoemde - en Radio6 dj Angelique Houtveen.

Boekingen Pink Oculus

Na een indrukwekkende show op Eurosonic/Noorderslag volgde een onofficiële tour door Engeland, Duitsland, België en Nederland. Vervolgens presenteerde Pink Oculus haar tweede single, "Overdue", tijdens de aftershow van D'Angelo in Paradiso.

Op 30 september 2016 verschijnt de "Delicious" EP op Top Notch, waarop eerder al het album van één van haar zijprojecten Re:Freshed Orchestra verscheen. De EP wordt op 30 september uitgebracht en op 1 oktober gepresenteerd tijdens de release party in Paradiso Amsterdam. De Belgische release party is op 19 oktober in de Charlatan in Gent.

Kom in de stemming

Pink Ocolus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Pink Oculus bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Pink Oculus, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Pink Oculus in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Pink Oculus boeken

Wilt u Pink Oculus boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Pink Oculus wilt inhuren.

Pink Oculus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!