The Moonlights boeken?

The-Moonlights-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Incl. klein licht / geluid

The Moonlights boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Moonlights

De zusjes Angelien Liebers( keyboard / accordeon / zang ) en Helen Liebers( gitaar / zang ) treden al op sinds hun 12e jaar, eerst voor familie, vrienden en bekenden later werd de kring steeds groter. Na enkele jaren komt Sascha Pouwels( drums / zang ) bij de zusjes terecht, en in 1990 besluiten vrienden en familie een fanclub op te richten voor het dan al zeer succes volle orkest The Moonlights. Deze fanclub heeft nu ruim 500 leden, en is nog steeds groeiende.

Toen er in 1993 een cassettebandje van The Moonlights bij producer Ad Kraamer terecht kwam ging ook voor hem een nieuwe wereld open, niet veel later stond het muzikale trio uit Groesbeek bij hem in studio voor de opname van hun eerste CD-Album: Donkerrode Rozen, na dit album kwam het tweede CD-Album: Blijf bij me , in 1996. In 1999 besluit Dino Music BV het CD-Album: Gelukkig zijn, op de markt te brengen in de serie Hit Expresse, het is een compilatie van de twee eerder verschenen CD's.

In 2001 worden the Moonlights benaderd door mensen van de Limburgse platenmaatschappij Marlstone Rec. BV, met de vraag of er interesse bestaat voor de opname van een geheel nieuw CD-Album: Dromen komen uit, en dat product ligt enkele maanden later op de schappen van de CD shops. The Moonlights komen in de zomer van 2002 met de CD-single: Acropolis Adieu, 'n Griekse Hits Medley zoals de titel al doet vermoede. En in 2003 brengt het succes volle Groesbeekse trio The Moonlights hun vijfde CD-Album: Maar toen kwam jij, uit en wederom met enorm succes.

Boekingen The Moonlights

The Moonlights dat door hun veelzijdig repertoire muziek brengt voor jong en oud, geniet van elk optreden net zo veel als het publiek. Door hun enthousiasme en professionele inzet zijn zij een veelgevraagd orkest dat beschikt over een feilloos gevoel voor sfeer op elk soort feest.

Of het nu gaat om een Bruiloft, Dansavond, Bedrijfsfeest, Verjaardag of Kermis, orkest The Moonlights doet er alles aan om de avond te laten slagen voor uw gasten. En dat dit lukt getuigd het feit dat The Moonlights op sommige kermissen al reeds 15 jaar met succes op de zelfde locatie optreden. Het orkest kan door hun jaren lange ervaring het repertoire direct aanpassen voor uw gasten.

The Moonlights stonden al op veel podia in binnen en buitenland (Duitsland,België,en Spanje) met grote artiesten als; Frans Bauer, Toni Willé (ex-pussycat), De Havenzangers, Corry Konings, Diane, Benny Neyman, Frank Galan, Marianne Weber, Willeke Alberti, etc. etc.

Het unieke stemgeluid van Angelien, Helen en Sascha komt zeker tot zij recht bij de liefhebber van het Nederlands taliglied of de liefhebber van de Duitse schlager, maar ook nummers van Bon Jovi, Meat loaf, Rolling Stones, Robbie Williams, enz. staan in het repertoire van The Moonlights. The Moonlights staan al sinds 1993 regelmatig in de diverse hitlijsten, en zijn zij regelmatig te gast bij verschillende Radio en Televisie programma's.

Kortom, een avondvullend optreden verzorgd door orkest

The Moonlights is zeker de moeite waard, na het optreden kunt u en uw gasten terug kijken op een muzikaal zéér geslaagde avond.

Orkest The Moonlights,

De juiste muziek voor elk FEEST !!

Kom in de stemming

The Moonlights boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Moonlights bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Moonlights, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Moonlights in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Moonlights boeken

Wilt u The Moonlights boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Moonlights wilt inhuren.

The Moonlights boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!