Priscilla Ophof boeken?

Priscilla-Ophof-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Priscilla Ophof boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Priscilla Ophof

Priscilla Ophof, geboren op 11 maart 1989 in Deventer, heeft een levenspad bewandeld dat verre van doorsnee is. Haar jeugdjaren, gevuld met onverwachte wendingen en uitdagingen, namen een positieve wending dankzij haar huwelijk in 2012 met Cathy. Cathy speelde een cruciale rol in het herstellen van balans in Priscilla's leven, en samen besloten ze serieus werk te maken van Priscilla's muzikale passie. Priscilla put kracht uit haar muziek, waarin ze haar verleden verwerkt en de veerkracht vindt om vooruit te gaan.

Priscilla's liefde voor Nederlandstalige muziek

Priscilla's liefde voor Nederlandstalige muziek werd haar met de paplepel ingegoten door haar ouders. Van jongs af aan zong ze luidkeels mee met hits zoals 'Moest dat nou' van De Heikrekels, hoewel ze aanvankelijk dacht dat 'Mustafa' de juiste tekst was. Haar kinderjaren waren doordrenkt van muziek, vooral de ontroerende teksten van André Hazes inspireerden haar.

Boekingen Priscilla Ophof

De muzikale reis van Priscilla kreeg een onverwachte wending in de jaren 2000 toen ze deelnam aan een talentenjacht georganiseerd door zanger Jaman. Haar overwinning leidde tot een optreden als gastartiest op een single-releaseparty van Jaman, wat Priscilla beschouwde als haar eerste doorbraak. Echter, persoonlijke tragedie trof haar toen haar ouders scheidden, en Priscilla werd onterecht belast met de schuld van de relationele problemen. Ze stopte met zingen, nam afscheid met de single 'Als kind was ik gelukkig' en belandde op straat. Gelukkig vond ze steun bij haar vriendin Cathy, die haar in haar gezin opnam. Priscilla stopte met zingen tot haar 18e, waarna ze op eigen benen ging staan.

Wending in carrière van Priscilla

In 2022 kwam er een onverwachte wending toen Priscilla spontaan een liedje zong op een camping. Dit leidde tot een reeks bijzondere gebeurtenissen, waaronder een duet met Jaman en een uitnodiging om op zijn groot concert in Geleen te zingen. Dit markeerde een keerpunt voor Priscilla, die besloot haar oorspronkelijke dromen na te jagen.

Priscilla dook de studio in en bracht haar debuutsingle 'Mijn Rots' uit bij platenlabel Nationale Artiesten Parade. Het nummer 'De Straatmuzikant', geschreven door labelbaas Ton van Gils, werd aan haar voorgesteld, en Priscilla's stem bleek perfect voor de emotionele inhoud. Dit nummer bracht niet alleen muzikaal succes, maar ook verzoening tussen Ton van Gils en producer/muzikant Manfred Jongenelis, die een lange tijd gebrouilleerd waren. 'De Straatmuzikant' behaalde de 'Sterren NL Top 25' en opende de deuren naar andere kansen, waaronder optredens bij grote evenementen en het 'Muziekfeest op het plein' in Roermond.

Vertolkster van het Levenslied

De puzzel van Priscilla begint nu vorm te krijgen, en haar muzikale reis lijkt pas net te zijn begonnen. Met vastberadenheid en een gevoelige, volkse stem zet Priscilla Ophof haar stempel als vertolkster van het levenslied.

Kom in de stemming

Priscilla Ophof boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Priscilla Ophof bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Priscilla Ophof, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Priscilla Ophof in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Priscilla Ophof boeken

Wilt u Priscilla Ophof boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Priscilla Ophof wilt inhuren.

Priscilla Ophof boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!