Professor Drabb boeken?

professor drabb boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

Professor Drabb boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Professor Drabb

Professor Drabb: "Publiek overtuigt zichzelf dat helderzien bestaat."

Professor Drabb is de populairste en bekendste handlezer van Nederland. Hij heeft vier wereldrecords gezet en gemiddeld is 79% van zijn waarnemingen correct. Voor zijn laatste recordpoging las de prof zo'n honderd handen, waaronder die van Wilma Nanninga, Winston Gerschtanowitz en, via een foto, Michael Jackson.

Hij pakt een hand en download als het ware iemands hele leven. Hij vertelt alles over carrière, thuis, familie, exen en seks. Hij leest het verleden en stelt geen vragen. Na het lezen van een hand vraagt Drabb om een rapportcijfer. Bij zijn laatste recordpogingen was het gemiddelde 7,9. 79% van wat hij vertelt is dus waar.

Aan de recordpoging deden diverse redacties van TV en radioprogramma's, kranten en tijdschriften mee. De professor las onder andere handen op verzoek van de redacties van RTL Boulevard, RTL Vandaag, de Gaykrant, SBS Shownieuws en de pagina Privé van de Telegraaf. Ook optredens bij GIEL, Radio V van Veronica en OptimaalFM maakten onderdeel uit van het wereldrecord.

Boekingen Professor Drabb

Drabb heeft een cd, boek en Movel op zijn naam staan en is regelmatig een graag geziene gast op radio en TV. Op uw bijeenkomst weet hij zijn publiek te confronteren met een wonderbaarlijke stand-up handlees-act. Onbeschaamd vermaak en alles uit de losse hand! Hij vertelt over uitzonderlijke, krankzinnige, waargebeurde handlees gebeurtenissen. Zijn bijdragen zitten vol humor en spanning. De reacties zijn zonder uitzondering ongeloof en verbazing over de wonderlijke gebeurtenissen. Betrouwbaar, apart, wonderlijk met veel flair. Dat is Professor Drabb. Sprekend.

Kom in de stemming

Professor Drabb boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Professor Drabb bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Professor Drabb, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Professor Drabb in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Professor Drabb boeken

Wilt u Professor Drabb boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Professor Drabb wilt inhuren.

Professor Drabb boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!